Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Today

Innehåller reklam för Natural Cycles

Fick min mens idag. Blir aaaalltid lika ledsen när den kommer. Har för övrigt som ni vet börjat med Natural Cycles för att planera graviditet och mensen kom verkligen exakt på dagen som appen förutspådde ;p Det är så sjukt att kroppen fungerar som en klocka. Tycker det är kul att lära mig mer om min cykel och min kropp med hjälp av appen. När jag nämnde Natural Cycles första gången så beställde och köpte jag allt själv via ett apotek på nätet men mailade faktiskt dom sen för att fråga om dom ville göra ett samarbete med mig vilket dom ville! Så det kändes roligt och väldigt genuint just för att jag faktiskt använder det så flitigt med hopp om en graviditet.

Med koden GABRIELLA får ni 20% på en årsprenumeration samt en bluetoothtermometer. Ni kommer till hemsidan HÄR.

Dagens lunch!

Dagens efterrätt. Glassen är så god så har cravings typ varje dag nu, haha. Är ju verkligen en periodare så snöar in mig helt på något och vill äta det jämt.

Vi har fått enorma mängder snö i Umeå igen! Snöade massor igår och hela natten så mannen har fått skotta flera gånger.

Nu ska vi göra tidig middag och sedan är det dags att köpa sängbord och träna. Vi får se hur det går med träningen.. Jag har så himla jobbig mensmage! Har så ont och är så uppblåst. Känns som att jag har en stor ballong i magen som bara värker. Det är så sjukt hur mycket det varierar från månad till månad med och vissa gånger är det så otroligt mycket jobbigare än andra. Efter skrapningen så har jag fått det värre med både mensvärk och PMS som jag har nämnt någon gång tidigare.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Kristine

    Använde också mig av NC och nu är jag gravid i v 9 ❤️ Jag har även anpassat mig efter råd kring hormonhälsa hos Jenny Koos (Vulverine https://www.vulverine.se/) och slutade med koffein samt började med vitaminpaketet Prisma som hon rekommenderar. Vet inte om det var en slump med en månad efter att ha slutat med koffein blev jag gravid. Hade försökt sedan september och jag är drygt 42 år (tredje barnet), så jag ser det som en välsignelse att det gick att bli gravid så här gammal 🙏🏼

  2. Selma

    Från en som genomgått infertilitetsutredning och blev gravid med hjälp av vården: när du har din ”fertila” period, dvs dina två veckor-ish med ägglossning. Då ligger ni varannan dag, i två veckor. Inte mer, inte mindre. För ofta = sämre kvalitet på spermier. För sällan = större chans att missa ägget. Det var liggschemat vi fick från kliniken och det tog sig plötsligt på första försöket efter två år av kamp. Slump eller inte, men kanske värt att prova.

    Prova nästa gång nu när din mens är över, i två veckor. Lycka till!

  3. Isabelle

    Förstår vad du menar. Vi har inte försökt lika länge som er, men jag fick min mens i torsdags och då bröt jag ihop i badrummet och grät 🥺 Känns som att alla våra vänner blir gravida huxflux och vi kämpar och kämpar… 😢

  4. Tessie - blivande fyrabarnsmamma ♡

    Använde Natural Cycles för att hitta ägglossningar när vi sen blev gravida med vår första dotter. Tycker det var toppen! De tre andra gångerna hade jag koll via min vanliga ”mens-app”. Kommer absolut använda Natural Cycles som preventivmedel sen efter den här graviditeten, för jag kommer aldrig mer stoppa i mig massa hormoner från p-piller eller p-stavar.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish