Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Rengör avloppet

Igår märkte jag att vattnet i vasken i köket inte rinner bort lika snabbt som det brukar. Jag har ju fuskat rätt mycket med att spola ner små matrester så får helt klart skylla mig själv. Googlade runt lite och bestämde mig för att prova denna lösning med bikarbonat + salt som man blandar. Började med att koka upp vatten och spola ner i avloppet för att sedan blanda bikarbonatet med saltet och hälla ner. Kokade sedan upp ättika med vatten och hällde över när bikarbonatblandningen hade fått verka i ett par minuter.

Har även läst att det ska fungera bra med att hälla kokhett vatten över en diskmaskinstablett så ska prova det med nu i dagarna samt göra denna ”kur” en gång till.

Kommentarer

  1. Pella

    Har du rengjort vattenlåset? Bästa tipset jag fått från min mamma är att rengöra alla rör och vattenlås i kök och badrum kontinuerligt så slipper man nasty överraskningar 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish