Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Min hudvårdsrutin

Inlägget innehåller annonslänkar

Nu ska jag visa min hudvårdsrutin i sin helhet! ÄLSKAR dock att prova nya produkter och märken och byter ändå relativt ofta ut någon grej här och där. Men här är några favoriter som kvarstår även efter lång tid.

Börjar alltid med någon av dessa rengöringar! Använder jag den till vänster så är det oftast när jag vill ha något ”starkare” och den till höger används alltid efter en behandling med syra eller dermapen hos min hudterapeut för att vara lite extra snäll med huden.

Såhär står det om den till vänster. Deep Clean AHA Cleanser är en skummande rengöring som rengör utan att torka ut huden eller gnugga bort hudens skyddande barriär. Kompositionen rengör huden effektivt och löser upp smuts och makeup samtidigt som den försiktigt tar bort döda hudceller. Ni hittar den HÄR.

Såhär står det om den till höger: Gentle Cream Cleanser är en mild rengöringskräm med PHA. Rengör skonsamt huden samtidigt som den effektivt tar bort makeup. Torkar inte ut eller gnuggar av hudens skyddsbarriär. Får huden att kännas återfuktad. Ni hittar den HÄR.

Har jag extra mycket smink som jag vill ta bort så brukar jag förtvätta med denna också. Den är så härlig på huden och doftar så gott! Finns HÄR. Man kan även använda denna som ansiktsmask om man vill. Såhär står det om den: Ett lugnande och djuprengörande balsam med lyxiga engelska rosor. Denna effektiva rengöringsprodukt löser effektivt upp smink, smuts och orenheter och ger en mjuk hud med strålande lyster. En lyxig rengöringsduk ingår.

Dessa pads nämnde jag ju sist när jag pratade om produkter jag älskar just nu. Använder dom som ansiktsvatten och man får en så fräsch känsla i ansiktet efter användning. Finns HÄR.

Beskrivning: Daily Resurfacing Peel är effektiva peelingpads som ger intensiv exfoliering. 10% citronsyra ger en antioxidant effekt, stimulerar kollagenprocessen och jämnar ut ojämn pigmentering för en klarare hudton.

Vanligtvis så använder jag ett annat ansiktsvatten men har fastnat som tusan för dessa just på grund av lystern som man får efteråt. Älskar!

Jag använder två serum! Börjar alltid med det till vänster som jag köper hos min hudterapeut. Detta motverkar pigmenteringar!

Och det till vänster hittar ni HÄR och såhär står det om det: Radiance Serum är ett serum som tillför fukt intensivt och stärker hudens egen skyddsbarriär. En kombination av AHA och PHA stimulerar cellförnyelsen i huden. Bidrar till förbättrad hudstruktur och jämnare hudton och ger mycket lyster.

Min lilla nattkräm håller på att ta slut! Har några andra med som jag borde använda upp men är så förälskad i detta så tror jag inhandlar ett nytt istället. Detta är nog en av dom absolut bästa nattkrämerna jag någonsin har provat. Köper den hos min hudterapeut! Den är fyllig, mjukgörande och väldigt tjock utan att bli för fet på huden. Man får jämnade hudton och den motverkar förekomsten av fina linjer och rynkor. Man kan nog använda den dagtid med men jag använder den när jag ska sova.

Om jag känner mig extra torr när jag ska sova så använder jag alltid kallpressad jojobaolja efter nattkrämen. Speciellt efter en dermapenbehandling och dagarna efteråt.

Dagtid använder jag denna! Men är på jakt efter en annan då jag tycker den blir för kladdig under sminket i och med att den innehåller spf. Vet att man borde använda produkter som innehåller det men jag har aldrig riktigt gillat hur dom känns om man applicerar smink ovanpå. Iallafall dom som jag har testat! Denna skyddar huden från skadliga faktorer i den omgivande miljön och ger mycket fukt. Den minskar fina linjer och rynkor.

Dessa två används också flitigt här hemma. Den till vänster används cirka två gånger i veckan. Det är en peeling som jag brukar använda efter rengöringen då och då. Den är cellförnyande, tar bort döda hudceller och ger lyster. Kör den alltid kvällstid när jag använder den. Masken till höger är otroligt återfuktande och skön på huden. Använder den då och då! Köper dessa hos min hudterapeut.

Dessa masker beställde jag efter att ha sett dom på instagram och dom är nyfunna favoriter. Till och med min hudterapeut sa att dom faktiskt innehåller bra ingredienser. Gillar att dom är delade i två delar och på så vis är lätta att forma efter sitt ansikte. En är återfuktande och en innehåller retinol som bland annat ska föryngra huden lite. Sjukt sköna på huden!

En annan mask som är en gammal favorit är denna! Använt den till och från så länge jag kan minnas. Dyr men dryg och räcker länge. En favorit när jag vill att ansiktet ska kännas helt rent och fräscht. Ni hittar den HÄR.

Såhär står det om den: Purifying Black Mask är en renande, porförebyggande och fuktgivande mask med doftlös irländsk lera som hjälper till att utsöndra smuts, olja och orenheter genom att ge huden fukt, vitaminer, essentiella mineraler och starka antioxidanter. Den 9 000 år gamla svarta leran har ett extremt rent, organiskt innehåll och skördas för hand på den irländska landsbygden. Tillsammans med Hijiki-sjögräs, vulkanisk aska och aktivt kol hjälper leran till att minimera uppkomsten av porer, fina linjer och rynkor. Huden blir ren, frisk, återfuktad och strålande.

Nu ska jag göra smoothie, skölja bort min mask och sova. Kram på er /G

Kommentarer

  1. J

    Hur gör du med brun utan sol i ansiktet? Tycker de är så svårt för när man använder syra försvinner ju allt hela tiden och de blir lätt ojämnt med busen ner mot halsen!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Jag kör bus-spray ovanpå sminket varje dag. Tar dock några timmar för den att ge färg men kliver man upp 8 och sminkar sig för att spraya ovanpå så har du bra färg till 11 typ. Man kan också spraya på kvällen efter sin rutin men jag föredrar att inte göra det. Då är man superbrun när man vaknar istället! Jag kör Ida wargs! Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish