Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra men har så ont i magen idag =) Tror det är mensvärk. Ligger i sängen med värmefilt och ska snart ha ett telefonmöte.

Detta blev dagens frulle efter att vi hade lämnat barnen! Vi har typ ingenting hemma så måste handla idag.

Och helgen har annars varit lugn. Har haft PMS och varit trött så vi har inte gjort mer än nödvändigt. Hade en av mina bästa vänner här under lördagskvällen och så har vi besökt Leos Lekland en sväng med.

Jag hela helgen =)

Fixade håret hos min nya frisör Emelie i fredags. Blev så nöjd! Nu i veckan ska vi sätta i långt löshår med. Saknar att ha långt hår.

Gosgumman och bonuspappan.

Blev givetvis lördagsgodis i lördags!

Fick fina blommor från en av mina samarbetspartners.

Jason kom upp med dom till mig, haha.

Barnen har lekt massor både ute och inne.

Lunch!

Och en lunch till! =) älskar ”salladen” med tomat, rödlök, persilja, sweetchilisås och olja som mannen gör. Min nya favorit! Vill ha den till typ allt.

Provade denna mix i helgen med.

Jag och min vän blandade den med blomkål, rödlök och tomater i ugnen + babyspenat och gjorde hemgjorda biffar med formbar färs från Anamma.

Två bilder från ett restaurangbesök!

Och ännu en middag hemma! Vi har verkligen fastnat för rotselleri i ugnen. Det är så gott.

Druckit massor av smoothie med såklart!

Min tröttis =)

Barnen får alltid välja glass eller slush på Leos Lekland. Jolie väljer alltid glass och äter upp den och sedan vill hon smaka av Jason. Han låter henne alltid göra det också. Världens snällaste storebror!

Imorgon kommer vår nya säng så vi måste komma på något sätt att frakta bort vår gamla till soptippen. Är så peppad på att få sova i nytt och fräscht! Längtar!

Önskar er en fin dag! Stor kram! /G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish