Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

10e februari

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Barnen är som jag skrev igår hemma idag och i skrivande stund så är dom ute och leker. Vi har tagit sovmorgon, myst, städat och ätit lite brunch.

Startade morgonen med att kolla på videos på vithajar.

Handlade dessa städgrejer för ett tag sedan. Älskar ”Lysol”-servetterna att städa med. Mina favoriter!

Är så extremt bra ljusinsläpp idag så man ser varje litet dammkorn och fläck. Hela nedervåningen har fått sig en omgång med spray och trasa.

Barnen har ätit pannkakor!

Och vi har ätit vår standardfrulle just nu!

Min snygging!

Jolies nuvarande favoritleksaker är ”pop its” som hon kallar det. Fattar inte hur hon kan leka med en sådan här grej i evigheter, haha. Denna fick hon samma dag som Jason tog hål i öronen. Han fick välja en för att han var så modig och hon fick välja en för att det inte skulle bli orättvist =)

Kolla så bra det blev med skostället som vi väntade på förresten. Tanken var att det skulle hänga i förrådet först men det gjorde sig ännu bättre i tvättstugan. Syns inte alls från andra sidan! Det är gjort i plast och metall och metallen gör att den känns mer rejäl.

Hoppas att ni har en fin dag! Stor kram!/G

Kommentarer

  1. Sara

    Ja men snälla säg vart hyllan är ifrån🥰🥰🥰 så smart! Vi drunknar i skor! Kanske inte mest sneakers utan powerboots här i Jämtland😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish