Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Favoritprodukter just nu

Innehåller annonslänkar och reklam för Bobby Oduncu Haircare

Ett av önskemålen från er var att visa lite av mina favoritprodukter inom skönhet just nu. Ska fördjupa mig i hårvård och hudvård nu i dagarna med samt skriva vad produkterna har gjort för mig! Men börjar med ett litet samlingsinlägg med produkter som jag absolut inte vill leva utan just nu =)

Kan börja med att visa er min nya plattång. Den andra började ge upp efter vääääldigt många år tillsammans. Denna har jag läst otroligt mycket gott om så valde att slå till trots det rätt så höga priset. När det kommer till värmetänger så resonerar jag alltid så att jag kommer att ha den i minst tre år – vilket gör att det blir värt att lägga ut lite extra som en engångssumma. Denna fyller man med vatten och den ”ångar” håret vilket gör att den sliter 78% mindre på det under tiden som man stylar det. Mitt hår är ju rätt slitet då jag är bra på att använda just värmtänger. Med andra ord så blev detta  en riktig vinnare för mig. Finns HÄR.

Denna fotkräm har hängt med sedan ett samarbete som jag gjorde med Helosan för måååånga år sedan. Den är fantastisk! Jag blir ju väldigt torr på vintern och fötterna är inget undantag. Använder den på både fötter och händer och det är helt ärligt den ENDA fotkrämen som jag har varit riktigt nöjd med. Och då har jag testat många. Finns HÄR och på nästan alla mataffärer.

Efter att jag började samarbeta med Bobbys hårvård så fastnade jag totalt för balsamsprayen. Den reparerar, mjukgör och innehåller dessutom värmeskydd. Använder den både i fuktigt hår men även varje dag i mina toppar. Är förälskad. Sen doftar den otroligt gott med men det känner jag tyvärr inte längre då mitt luktsinne sa tack och adjö i samband med att jag hade corona, haha. Men förhoppningsvis kommer det tillbaka sedan. Borsten från Bobby hade jag läst väldigt mycket gott om och den är exakt så bra som det sägs. Använder i princip bara den nu! Min kod GABRIELLA15 ger er just nu 15% på allt på deras hemsida. Ni kommer till den HÄR

Måste slå ett slag för K18 som jag har använt i några månader nu. Jag upplever stor skillnad på mitt hår. Den är rätt dyr men SÅ bra. Min frisör tipsade om denna och för er som vet vad ”olaplex” är så är detta en likvärdig produkt (fast enligt mig ännu bättre). Den reparerar hårstråna och gör håret mer friskt. Använder den cirka var fjärde tvätt nu! Det man gör är att man tvättar håret som vanligt med schampo för att sedan krama in produkten i fuktigt hår. Vänta sedan i fyra minuter och styla håret som vanligt. Finns HÄR.

Sedan har vi dessa från DEODOC! Jag har aldrig förstått varför man ska tvätta sig där nere med annat än vatten. Har faktiskt aldrig gjort det tidigare! Började sedan ha mer sex + började försöka få barn (ber om ursäkt för privat information, haha) och förstod då rätt snabbt att det kanske visst behövs. För mig behövs det nu iallafall! Använde lite babyolja tidigare och provade någon intimolja från Apoteket men produkten till höger tycker jag är ännu bättre. Känns nästan lite som en blandning av en tvål och en olja. Doftar så gott också! Raklöddret finns HÄR och tvålen HÄR.

Har haft DKNYs deodorant som doftar äpple hur länge som helst men denna gillar jag faktiskt mer. Den andra är så torr! Har faktiskt aldrig testat en bättre än just denna på bilden och om man läser recensioner så verkar många hålla med mig. Den räcker länge med. Finns HÄR.

Denna mask är GULD! Så otroligt återfuktande och man får ett sådant glow efteråt. Har använt den länge nu! Finns HÄR.

Min FOREO har varit med i typ ett år snart tror jag. Hade aldrig klarat mig utan den då den verkligen rengör ansiktet ordentligt. Brukar börja med att bara tvätta med rengöring och fingrarna för att sedan skölja av ansiktet. Sedan tar jag lite rengöring på denna och masserar/rengör ansiktet ordentligt ett andra varv. Finns HÄR.

Och så måste jag tipsa er om mitt favoritserum genom tiderna. Använder ett till serum innan detta också men det kan jag visa när jag fördjupar mig lite mer specifikt i min hudvårdsrutin. Detta serum är så otroligt återfuktande och jag vet ingen som har börjat använda detta som sedan har bytt till ett annat. Det är helt enkelt bäst. Finns HÄR.

Dessa köpte jag nu senast som jag var hos min hudterapeut och jag har fastnat totalt för dom. Använder dom på morgonen istället för ansiktsvatten och jag älskar hur glowig och fin man blir av dom. Dom återfuktar och ansiktet känns så himla fräscht efteråt. Finns HÄR. Produkterna från Exuviance kan heta något annat om man beställer dom på nätet. Så om ni undrar varför det står ett annat namn på grejerna som jag länkar till så är det för att jag har köpt dom via en hudterapeut. Annars ska det vara samma produkt.

Hoppas att ni fick lite nya tips! Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Sussie

    Tycker det är så hemskt att unga kvinnor växer upp med just deodoc. Gör så illa för deras självkänsla kring fiffi. Fiffi ska lukta fiffi liksom, inte kokos eller roser.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Tycker inte denna lämnar någon doft efter sig utan doftar bara gott precis när man tvättar 🙂 är ju upp till var och en vad man vill tvätta sig med och finns ju mängder med andra alternativ med! Något för alla 🙂 Kram

    2. Julia

      DeoDoc fanns kanske inte för 20 år sedan när jag gick in i tonåren men jag vill visst minnas att unga flickor fick kommentarer från unga killar, som påverkade självkänslan. Inte så mycket av företagets fel så tycker att det är viktigare att lära pojkar vett och etikett (hej feminist), flickor acceptans och oss själva lite självdistans kanske. Sen tycker jag helt ärligt att är man en vuxen kvinna som använder ordet fiffi istället för underliv/slida/vagina så kanske det har brunnit någonstans… bättre då att släcka där än kommentera här typ?

  2. Dahlia

    Jag hade också covid nyligen, min chef tipsade mig om att man behöver träna upp doftsinnet igen, typ dyka ner i saker man vet luktar nåt särskilt för att försöka få hjärnan att fatta att ”det här luktar …” lura igång det igen. Jag började med nymalet kaffe, så kaffe luktar som vanligt nu, men jag har huvudet nästan nere i varenda maträtt vi lagar i hopp om att känna dofterna lite starkare, går bättre och bättre.
    De starkare dofterna från maison berger till doftlampan funkar också bra att träna upp sinnet med på nytt.
    Sorry för Wall of text 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish