Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag och ny vecka

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra men har en konstant smak och lukt av fimp i munnen, haha.. hoppas det ger med sig till slut! Läst att det är vanligt efter corona och frågade även er på instagram om det. Tyvärr har det suttit i för många i något år efter att man varit sjuk, huva! Aja, jag lever iallafall så ska inte klaga =)

Har haft en fin och lugn helg. Umgåtts massor med Tove! Både själv med henne och barnen och med familjerna.

Våra barn älskar ju köpcentret här i Umeå! Vet inte varför men det har alltid varit så. Kanske för att jag och Tove spenderade så mycket tid här när dom var under året. Nu ber dom till och med om att vi ska åka dit och leka med vännerna, haha.

Jolie i världens mysigaste set!

Har hunnit spela spel hemma med. Detta spel med Greta Gris är en ny favorit hos barnen.

Blev middag på Ikea med under en av svängarna till köpcentret (ja, vi var där både lördag och söndag, haha).

Äggröra med prästost, smoothie och minimorötter till frullis.

Lördagsgodis blev det också såklart! Jag tog bara massor med kexchoklad..

..och mannen fyllde på med sina sura godisar såklart, hehe.

Har ni testat alla nyheter förresten? Jag är sugen på att prova dom med sötpotatis! Men i lördags blev det ändå klassiska chips till kvällsmyset. Och så kollade vi på Tarzan.

Barnen önskade förresten nya strumpor så efter besöket på Hemmakväll så åkte vi och köpte det med. Inhandlade dessa brallor till Jolie med som jag kikat på ett tag.

Har handlat hem mat och hämtat ut lite paket med.

Mannen gjorde så god gryta med kokosmjölk, sojabitar och massor med grönsaker när barnen hade somnat.

Vi har också varit i en äventyrslekpark med alla ungar, druckit varm choklad och grillat korv. När vi sedan kom hem och barnen hade somnat för natten så drog jag iväg och tränade och solade med Tove. Vi har verkligen umgåtts mycket i helgen, så mys!

Pestopasta (glutenfri) med köttbullar och massor med parmesan till lunch. Perfekt snabbmat som hela familjen gillar.

Min svarta ögonskugga gick sönder i necessären så sminket i den fick sig en tvätt i helgen.

Ikväll ska jag skriva ett lite djupare inlägg åt er. Utgår från kommentarerna i inlägget där jag bad er om tips på vad jag ska skriva om.

Önskar er en fin dag så länge. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia g

    Vad mysigt ni har det. Jag är vintertrött och vill ha vår och påsk. Vi ska åka till Hagaparken för dom har ett tropiskt växthus med fjärilar och fåglar m m. Och ca 30 grader. Inte varit där på flera år. Ha en fin vecka. Kram. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish