Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Vab dag 4

Hej fina ni!

Fortsätter vabbandet här hemma. Imorgon ska vi avbryta och umgås med Tove och hennes lilla tjej. Längtar! Men idag blir det lugn och ro här hemma och så ska jag träna, gå på ansiktsbehandling och göra ett nytt körkort med rätt namn.

Gjorde smoothie imorse med frysta jordgubbar, banan, fryst avokado, vaniljkvarg, passionsfrukt, pressad lime och äppeljuice. Stekte äggröra med prästost och créme fraîche.

Jag och Jolie bakade nyttig blåbärskaka. Har inga exakta mått men hade i en banan, 2 dl mandelmjöl, kanel, agavesirap, ikaffe, bakpulver och kokosolja. Mixade, hällde smeten i smörad form och toppade med blåbär. In i ugnen en stund på 180 grader.

Sen har vi bara myst, vilat och spelar Bamsegympa.

Önskar er en fin eftermiddag. Kram/G

Kommentarer

  1. Amanda

    Gabbi, din städtok (skrivet med kärlek såklart 😊) jag ser att vi har ungefär samma dörrar i vårt hem med spegel. Hur får du dem rena från damm? Jag drog precis med våt trasa och nu fastnade nu hälften i glipan! Hur gör du? Kraaam

  2. Anonym

    Hej Gabriella! Jag gick ut ur en relation precis innan jul. Sista veckan innan det nya året träffade jag en kille på Tinder. Han var så snäll och vi träffades 3 gånger, vi hade såklart sex. Han var den första killen som jag kände att jag absolut ville träffa mer. Han var så annorlunda från vad för killar jag träffat tidigare. Han kändes så äkta och snäll. Han sa så fina saker till mig som att jag va snygg, söt, och att han såg mig som en speciell person. Jag uppskattade det. Jag tyckte om han väldigt mycket och började bli kär i honom. Men så kom dagen, han skrev från ingenstans att det va kul att hänga med mig. Men att han inte ville fortsätta ses något mer. Jag kan bara acceptera hans beslut och gå vidare med livet. Men jag känner mig så lurad av honom och nu vill jag va singel resten av livet. För det sista jag vill är att bli sådär sårad. Jag berättade om för honom om mig själv och mina tidigare relationer. Jag va så öppen med mina känslor för honom. Ändå blir jag så sårad av honom. Livet går vidare men jag har numera ingen tillit till killar, det är inte första gången sånt händer heller för mig. Men tråkigt att det va just han. Jag tyckte verkligen om honom…

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Men fina du!! Det kommer fler! Lovar ❤️❤️❤️ förstår att du mår dåligt av detta men då var han helt enkelt inte den rätta för dig. Allt kommer bli bra i slutändan, lovar. Stor kram!

      1. Anonym

        Tack fina du!❤️ Ja livet går vidare men det känns tungt, men jag har börjat tänka om han ändå inte vill ha mig och visat mig vart han står så kan jag visa honom vart jag står. Tog bort honom från Snapchat, Facebook osv. Han gjorde sitt val. Och skulle han någon gång kontakta mig så kommer jag säga ”it is to late for you, varför hör du av dig ens, du gjorde klart rätt för mig hur du ville ha det” han kan ju få smaka på sin egen medicin om ens vågar höra av sig igen!❤️ Har hänt förut att killar har ångrat sig och det är de ändå försent

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish