Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hemmaskola

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Vill återigen be om ursäkt för kass uppdatering denna vecka. Som ni vet så har jag vabbat hela veckan och verkligen passat på att lägga tid på min dotter. Det slår mig så ofta hur lite tid man faktiskt får med sina barn från att dom börjar skolan. Har hämtat Jason tidigare hela denna vecka men han vill ju faktiskt också vara på fritids med sina vänner! Så att hämta innan 15.00 är inget alternativ. Eventuellt på fredagar för att få någon extra timme ihop. Ja, det är svårt det där. Jag har ju fått så otroligt mycket värdefull tid med mina små från att dom var bebisar till förskolestart och även efter det då dom oftast har haft rätt korta dagar från att dom börjat förskolan. Insåg nog inte förrän förskoleklassen drog igång att det kommer bli mindre och mindre sådan tid ju äldre dom blir. Vill knappt tänka på hur det kommer att se ut när dom är tonåringar. Så ja, jag har passat på. Sociala medier, jobb, datorer och mobiler har verkligen kommit i sista hand denna vecka.

Imorgon verkar det som att Jason kommer att få ha lite ”hemmaskola”. Alla lärare i Jasons klass har fått corona så därav så blir kanske även han hemma hela dagen imorgon. Vi fick med ett litet häfte med uppgifter hem idag.

Annars är vi rätt trötta här hemma i allmänhet efter corona. Här satt jag och googlade fram spelregler för Bamsespelet som vi skulle spela. Barnen river alltid sönder papperna som medföljer, haha.

Köpte smoothie idag. Jolie fick sova en stund i bilen. Behövde inhandla lite nytt smink.

Tre av växterna inne på Jolies rum.

Mannen har fått upp den vita ramen runt tvn. Visst blev det bra!? Nu ska vi bara gömma lite sladdar. Lutar mot att borra in dom i väggen, spackla över och måla igen.

Till middag blev det ”medelhavspasta”. Stekte bara champinjoner och zucchini i olja, smör, vitlök. Hade i tomater och massor med oregano, basilika, örtsalt, peppar. Tillsatte ricotta och crème fraich och kokade pasta på sidan av. När pastan var klar blandade jag den bara med såsen och kryddade ännu mer. Hade riven parmesan över.

Snart ska mannen natta barnen och jag ska åka och träna och gå på en sen ansiktsbehandling. Älskar att göra microneedling sent på kvällen så att jag kan gå och lägga mig i princip direkt efteråt.

Önskar er en fin kväll. Stor kram/G

 

 

Kommentarer

  1. Emelie

    Tips är annars att sätta en smal kabelkanal vid förrfodret för att gömma sladden där i. Då slipper ni borra och göra så mycket efterarbete utan blir klara direkt! 🙂

  2. Frida

    Tycker du gör helt rätt som prioriterar så, tiden med barnen kommer ju inte igen. Läste någonstans om livet med barn att dagarna är långa men åren korta. Önskar er fina dagar tillsammans o hoppas ni frisknar till. Maten ser väldigt god ut, det ska jag laga. Tack för mysig blogg. 🤗

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish