Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Vab dag tre

Hej från vab-stugan! Ni andra som vabbar förstår nog min tystnad här inne. Känns som att dagarna går i ett och det enda jag gör är att servera mat och städa, haha. Att vara hemma med ett barn tar verkligen upp all ens tid och på kvällen är man så trött att man bara däckar i soffan typ. Har varit full rulle dagarna igenom då denna lilla tjej är frisk i det stora hela förutom att hon hostar pyttelite nattetid. Vet att förskolan redan är belastad som den är då det är extremt mycket sjukdom nu så hon får vara hemma tills hostan har släppt helt.

Jag och mannen hinner se lite serie när hon sover en timme på dagen. Hon gör vanligtvis inte det och har inte gjort på över ett år men från denna måndagen så kändes det okej. Alla är så trötta nu och det behövs lite extra sömn.

Igår åt vi vegetarisk kebab till middag!

Har varit så sliten! Inte tvättat håret på sex dagar fram tills igår. Igår kväll blev det ääääntligen duschen och känner mig som en ny människa nu.

Lyxade med fruktsallad till hela familjen igår!

Och fick upp fler hyllor i tvättstugans skåp. Ska organisera där idag, vattna alla växter, dammsuga, byta sängkläder, städa badrummen, tvätta och stöka på lite i allmänhet här hemma. Blir första träningspasset efter sjukdomen med! Får se hur det går men har längtat till gymmet.

Önskar er en fin dag! Kram/G

Kommentarer

  1. Hondjuret

    Hoppas Jolie blir frisk snart och att du hinner andas lite 😉 Även fast det är mysigt att ha de små hemma så tär det lite på nerverna ibland när man inte hinner/orkar stimulera dom till tusen 😉
    Kram på Er!

  2. Stina

    Man testar väl inte barn som går i förskola? Men eftersom ni haft covid, tror ni att det är det hon har? Ska inte syskon också vara hemma då?

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Jolie har varit sjuk förra veckan hos sin pappa med 🙂 vi har koll på läget, regler och restriktioner så ni kan sluta fråga och pika här i kommentarsfältet. Kommer inte svara på mer frågor om det. Tror att vi alla i dessa tider har koll på vad som gäller.

  3. Johanna

    Man blir aalltid så glad när man klickar in här och ser ett nytt inlägg, hehe! Älskar din blogg <3 Följt dig sedan din bloggstart, så roligt att följa dig och din utveckling.
    Fortsätt bara vara DU! Ha en fin dag du med. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish