Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

18:47

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag ska snart åka och träna men ligger inne i sovrummet med barnen och mannen just nu. Vi ser godnattsaga (så skönt att barnen har fått en egen tv på rummet!) innan det är dags att säga tack och godnatt för idag.

Har mest myst hela dagen! Vabbelivabb när det är som bäst.

Min snygging!

Blev bortskämd av snyggingen idag också. Var verkligen i behov av en ny då den jag har börjar bli för sliten efter många års användning.

Måste visa er denna som jag köpte på Ica! Perfekt när man vill göra mini-pannkakor till barnen. Bara att hälla över smeten i denna och dutta ut i stekpannan.

Har börjat smörja mig med oljan till höger efter dusch ibland. Har även en bodyspray som återfuktar som tusan som jag använder över från ACO. Hatar att vara torr.

Vi behövde verkligen en lampa till allrummet på övervåningen så denna ska vi sätta upp bredvid tvn. Kommer bli superbra!

Blev chili sin carne till middag! Med koriander och lime.

Önskar er en mysig kväll. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Anso

    Kam tipsa om doseringstratt (som man använder t.ex. o hälla upp knäck med) när man gör minipannkakor 👌👌 Sååå bra!!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Steker lök och vitlök tillsammans, har sedan i två paprikor och sojafärs. Tillsätter krossade tomater och vita bönor i tomatsås, två buljongtärningar och spiskummin, gurkmeja, rökt paprikapulver, en burk majs, örtsalt, citronpeppar. Kokar råris på sidan och äter med nachos, creme fraich, koriander och lime + sallad, kram ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish