Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Boken

Här är boken som jag skrev att jag skulle köpa tidigare. Den är så bra! Tycker att alla vi kvinnor ska äga en och lära oss mer om vår cykel och våra hormoner. Köpte på Lagerhaus!

Kommentarer

  1. Tilda

    Hej!
    Skulle du kunna skriva ett inlägg om när du gjorde din bröstoperation och hur tiden såg ut efter med barnen. Hur länge du hade ont/var sängliggandes och när du kände att du funkade normalt i vardagen igen? La du dina implantat bakom bröstmuskeln eller bara den övre delen?

      1. Emma

        Tror kanske hon reagerar på att som man tolkar ditt inlägg var du covid positiv 19/1 och 7 dagar efter det är ju 26/1 så du har ju innan dess varit ute och ränt runt.. 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish