Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

4årskontroll

Jolie fick godkänt på fyraårskontrollen idag och allt gick superbra. Dock vägrade hon till en början att ha på sig lappen för ena ögat men efter en lååång stund gick hon med på det med ifall jag hade en likadan samtidigt. Hon har gjort blodprover, haft infarter i hals, händer och fötter och varit mer okej med det än med denna ögonlapp, haha. Hon fick välja tre godisar och en leksak på Hemmakväll efteråt!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss