Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon torsdag!

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Idag ska jag jobba, möta upp Tove en sväng, träna och fixa lite småsaker hemma. Känns skönt att träningen börjar bli en rutin igen och att jag spenderat en stund på gymmet varje dag denna vecka.

Standardfrulle hos oss! Gröt, smoothie och sellerijuice.

Älskar honom mest!

Invigde ett par nya tights igår men insåg snabbt att dom var spräckta i rumpan.. så har reklamerat dom nu!

Köper alltid smoothie efter passen med jordgubbar, äpple, havremjölk och proteinpulver med vaniljsmak.

Hittade dessa för ett par dagar sedan och köpte direkt. Snart dags att städa badrumsfogarna igen då. Vill ni ha ett inlägg om det?

Älskar att stoppa färska örter/kryddor i en mugg såhär på köksbänken. Så fint. Just nu gillar jag färsk oregano lite extra mycket.

Handlade lite och hittade denna! Kanske inte nyttigaste alternativet på en sås med avokado men säkert otroligt god till allt! Har för övrigt beställt hem avokado-olja nu efter att ha läst att det ska vara så otroligt gott i sallad. Har ni provat?

Såhär glider jag runt hemma hela tiden. Tights och tofflor, haha.

Såg boklådan igår och blev påmind om hur mycket jag gillar att läsa. Saknar faktiskt det lite. Har varit för upptagen med livet och att vara nykär men ska ta tag i det snarast.

Nästa vecka är det dags för mig att göra dermapen igen men många av mina produkter hade tagit slut. Drog förbi salongen och inhandlade nytt av det som behövdes.

Önskar er en fin dag. Stor kram!/G

Kommentarer

  1. frida

    ja, jag älskar städtips så gärna ett inlägg om det. jag städar fogar med en gammal eltandborste, uppgraderade från att städa fogar med vanlig tandborste för mer effektivt haha. men borsten såg bra ut. kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss