Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagen

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra och har haft en jättebra dag! Barnen sover i sina sängar och jag ska snart ta tag i att städa köket.

Dagens frukost/lunch. Stekte ägg med olivolja, västerbottensost och creme fraiche. Stekte champinjoner och små tomater i kryddor och hade vita bönor i tomatsås och sallad till.

Mötte upp Tove en stund och matchade naglar i vanlig ordning =)

Älskling! <3

Köpte godis till godispåsarna inför Jolies kalas idag.

Och när barnen kom hem så myste vi på i vanlig ordning!

Och åt middag. Blev glutenfri pasta med sås som jag hade blomkål, broccoli, gröna kikärtor, creme fraiche med paprika och chilismak, havregrädde, räkor och massor med kryddor i. Toppades med parmesan.

Imorgon väntar BVC med Jolie, jobb, lunch och lite annat smått innan vi tar helg här hemma. Och på söndag är det kalasdags

Önskar er en fin kväll. Stor kram!/G

Kommentarer

  1. Sara

    Hej! Jag undrar vartifrån den fina svartvita ljustallriken/fatet du håller i på bilden under inlägget GRÅTT kommer ifrån? Tack!

    Trevlig helg!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss