Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Trollungen, 4 år

Idag blir min älskade Jolie fyra år. Köpte med lite lyxigare frukt till förskolans fruktstund och imorse blev hon såklart uppvaktad med muffins, godis och presenter. Älskar henne så mycket och hon är verkligen den absolut starkaste och modigaste tjejen jag vet. Grattis på din fyraårsdag min lilla prinsessa!

På söndag väntar enhörningskalas och vi kör all in på temat, haha. Kommer nog bli en riktig succé bland barnen och enhörningstårtor är givetvis också beställda!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss