Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Myskväll

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Här hemma mår vi jättebra och idag har vi firat lilla Jolie hela kvällen. Vi testade en ny restaurang efter förskolan och åt middag tillsammans.

När vi kom hem så la vi ett av hennes nya pussel och gick igenom alla presenter.

Märkte också mitt i allt detta att hon har namnmärkt sin väska från Livly, haha.

När mannen nattade barnen så städade jag toaletterna, vek in all tvätt i skåpen, vattnade alla växter och babblade i telefon med Tove. Älskar när man känner att hemmasysslorna inför nästkommande dag är klara så att man har en grej mindre att tänka på när man vaknar. Så glad för denna dag och så stolt över att få vara mamma till mina två underbara barn.

Puss och kram/G

Kommentarer

    1. Gabriella Joss

      Nej, tyckte det var gulligt faktiskt ;p men hade reagerat annorlunda om det var på en vägg eller något annat. Men det är svårt det där. Klart det är fel egentligen.. Men kan inte låta bli att tycka att det var gulligt på just väskan, kram

    2. Sophie

      Jag förstår känslan! Tror jag också hade blivit det initialt. Men sedan jag började jobba med barn med särskilda behov som ofta leker på sitt egna sätt så har jag börjat se på sånt ”bus” annorlunda. Barn leker på sitt sätt och borde egentligen få göra som de vill med sina saker på samma vis som man själv får ta beslut att inte rita på sin egen väska t.ex. Så länge det inte skadar någon eller något liksom. 🙂 Oftast går det ju relativt enkelt att återställa det de hittar på, i alla fall om man tänker till när man köper in saker till dem (t.ex. köpa vattenlösliga pennor osv).

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss