Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Retinolbehandling

Gjorde ju en retinolbehandling för några kvällar sedan och nu har jag börjat flagna som tusan! Fick med mig en mer ”snäll” rengöring och en mer återfuktande kräm från min hudterapeut som jag ska använda dessa dagar. Kommer att göra denna behandling varannan gång nu framöver för bästa resultat. Fördelarna med retinol är att det stimulerar kollagen och elastin. Retinolbehandlingen ökar också hudens cellförnyelse. Varannan behandling gör jag microneedling. Kommer vara extremt noga med solskydd nu under denna kur.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss