Gabriella Joss Gabriella Joss
MatOkategoriserade

Godaste avokadomackorna

Alltså jag måste tipsa er om den gooooodaste mackan på länge! Mannen sa att det var den godaste han har ätit i hela sitt liv =)

Använde mig av brödet som ni ser på bilden ovan och la på prästost och mozzarella för att sedan skiva över tomater, salta, peppra och lägga på rikligt med kryddan från Santa Maria. Stoppade in i ugnen på 200 grader tills mackorna såg klara ut. Lägger sedan på avokado, mer krydda och chiliflakes + färsk oregano.

Kommentarer

  1. Kajsa

    Hej Gabriella,
    Jag har en konsultation inbokad på Nordiska kliniken hos Said. Jag skulle vilja operera min navel då den förändrades efter två graviditeter. Var det där du gjorde din operation och är du nöjd med resultatet? Fick du några synliga ärr? Skulle uppskatta jättemycket om du har tid att svara då jag är fundersam på om jag ska våga gå vidare med detta. 😍❤️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag har ett litet ärr som ett c runt hela övre delen av naveln men det syns knappt! Det jag gjorde var att laga ett navelbråck och ta bort gammal ärrvävnad från tidigare piercingar. Är jättenöjd med resultatet och det blir fortfarande bättre för varje dag! Said är sjukt duktig 😍❤️ lycka till!! Kram

  2. Hanna

    Men kära nån så gott?! Kommer receptet på pastan du lagade komma ut, har längtat sen jag såg på din insta-story 😍❤

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish