Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Just nu:

Innehåller annonslänkar och reklam för Skinroller och Gosa Home

– Är så glad över att säga att jag äntligen kommer att kunna svara på alla kommentarer igen! Har ju tänkt köpa en ny dator länge men inte tagit tag i det men igår gjordes det. Så idag ska jag nog blogga från den första gången. Har ju gjort det från mobilen i flera månader nu.

– Måste tipsa er om detta läppglans! Tycker det är så otroligt fint på läpparna ihop med läppenna. Finns HÄR!

– Planeringen av Jolies 4års-kalas är i full gång! Tänk att min minsting fyller fyra år snart!? Känns som att hon föddes igår. Blir såklart ett kalas med enhörningarna, guld och rosa. Precis som jag vet att Jolie vill ha det.

– Insåg när vi bäddade om sängen att vi knappt har lakan i rätt storlek! Hade flera i 160 men sängen är ju i 180(??). Försökte dra på dom ändå men det gick absolut inte, haha. Fast jag är helt övertygad om att jag har använt dom till denna säng tidigare. Har aldrig ens ägt en säng som är 160!? Så skumt.. köpte lite nya lakan för några dagar sedan iallafall då vi faktiskt bara hade två i rätt size.

Många frågar på instagram om graviditet.. förstår att många undrar eftersom att jag ändå har skrivit så öppet om allt, alltid. Jag fick min tredje mens efter skrapningen för typ en och en halv vecka sedan. Var ju en så långdragen process och jag mår fortfarande väldigt dåligt när jag tänker på dom månaderna. Jag har ingen stress att bli gravid men hade ju varit så himla mysigt och fint att få bli det. Men kroppen är nog redo när den är redo, om det ens går igen! Är nog inte rädd över att det ska ta tid utan mer att det aldrig ska hända igen. Håller tummarna för att 2022 blir vårt graviditetsår iallafall.

– Ska ordna granris idag inför juldukningen imorgon! Även om julen är förbi för dom flesta så är det under morgondagen som mina små får fira jul här i huset. Ska duka med linneduk också hade jag tänkt.

– Testade falafelpizza nu i dagarna! Var så gott förutom att den glutenfria botten var så vidrig. Har någon grej för falafel just nu! Tycker det är så sjukt gott så länge man har mycket sås till.

– Har fått infektion i min näspiercing IGEN! Eller inte infektion men en sådan där ”bulle” bredvid. Blir tokig snart.. spräckte hål i den igår och ska köra Tea tree olja morgon och kväll nu samt försöka låta den vara helt annars.. har ni några tips? Så trött på den men vill inte ta ut den heller.

– Igår tog jag priset för dom fulaste julklapparna i år, hehe. Men nu är dom inslagna och klara iallafall och jag tror att barnen kommer att bli överlyckliga. Dom ska få allt imorgon förutom tvn som vi mest troligt kommer att ge dom redan idag. Är ni noga med att berätta att klapparna är från er vuxna eller säger ni att dom är från tomten? Hittade denna text för något år sedan och tycker den är så viktig och bra:

”En liten påminnelse till alla er föräldrar att vara lite blygsam med era klappar från ”Tomten”.
Alla föräldrar har inte råd att göra julen speciell för sina barn, så det är inte särskilt vettigt att låta ”Tomten” ge dina barn ett PlayStation 5, en elscooter eller en gaming dator, medans bästa vännen på skolan fått en ny mössa och ett par vantar från ”Tomten”.
Förstår ni? Ge dom små grejerna från ”Tomten” och låt dom dyrare sakerna bli julklappar från dig.
Du kan förklara värdet av pengar för barn, men du kan inte förklara Tomtens diskriminering för ett barn med brustet hjärta.
Tänk på det i år och i framtiden.”

Mobilen som Jason ska få är min gamla som legat trasig i flera år. Nu har Z lämnat in den på lagning och den är som ny! Hade nog aldrig köpt en ny telefon åt honom och hade jag inte haft en liggandes hemma så hade han inte fått någon alls. Tycker egentligen att han är lite för liten men han har en hos sin pappa som han spelar spel på och önskade en även här hemma i huset.

Fick detta ljus nu i julens dagar och wow! Det doftar verkligen pepparkaka på riktigt. Har inte tänt det ännu men bara doften från det när det står som det gör är magisk.

– Vi eldar på som galningar i braskaminen! Är så kallt i huset annars. Hur gör ni andra som har värmepump? Idag har vi 16 minusgrader här uppe i Umeå. Brr..

– Har aldrig ätit så goda avokados som nu! Dessa nedan är helt fantastiska och jag kommer aldrig att sluta beställa. Det är verkligen skillnad på avokado och avokado. Imorgon ska jag göra en så god sallad på grönkål, avokado och rostade kikärtor bland annat. Och det är ju bland det godaste att ha på mackor med, mhm.

– Det roligaste att inhandla till mig själv enligt mig är ju underkläder. Gav mig själv tre nya set i julklapp. Är så nöjd!

Den röda – HÄR, Den svarta – HÄR, BH – HÄR, trosor – HÄR

Just nu ger JOSS10 10% på den redan 40%iga rean hos Skinroller och POSSLER10 ger 10% på allt hos Gosa Home fram tills årsskiftet. Älskar verkligen doftlamporna.

Kommentarer

  1. RJ

    Kommer låta flummigt men kamomill-te-påse! Pressad mot ”bulan” i minst 15 minuter varje dag under två veckor. Min försvann efter några dagar! Fick tips av min piercare. Lycka till!

  2. L

    Hade samma problem med min näspiercing men räddning för mig var en kräm från ACO (tror jag) som heter alsogel. Tog på krämen vid läggdags och sedan torkade den över bulan och säkerligen verkade bakteriedödande och uttorkande. Efter den kuren har jag aldrig haft problem igen, och har nu varit infektionsfri/bulfri i 6 år!

  3. Anna

    Jag hade samma problem fast med min tragus piercing. Tvättade i över 6 månader o hade problem i över ett år. Tog den på en piercingstudio. Till sist tröttnade jag o tog ut den o satte i ett vanligt örhänge o den försvann på mindre än 1 vecka 🤗

  4. Sarah

    Tog du näspiercing med pistol? Då är det vanligt med keloider.

    1) Se till att ha ett längre smycke tills den läkt helt, dvs ett smycke som inte ligger tätt mot huden. Vet att många säger att ring är ajabaja under läkning, men jag rekommenderar det vid keloider då det ger mer utrymme och inte nöter mot huden på samma sätt.

    2) Se över vilket material du har på smycket så du inte reagerar på det. Bäst är bl.a. kirurgiskt stål.

    3) Gör rent med NaCl (saltvatten) dagligen. Gärna ha på NaCl på en kompress som du håller mot piercingen ett par minuter. Gör du eget saltvatten är det en fördel om du har på den när den fortfarande är lite ljummen, mot det varmare hållet.

    4) Badda med ren outspädd tee trea oil på en tops 2x/dag.

    Det tar flera veckor (månader, om du har otur) för en keloid att försvinna, men du bör märka skillnad redan inom en vecka. Byt inte smycke på minst 12 veckor, och när du väl fått bort keloiden så fortsätt med tre trea en vecka till.

    1. Sarah

      5) Är det en keloid du har, vilket jag tror, så peta absolut inte hål i den! Du bidrar då till ärrbildning vilket kan göra att den blir större och endast går att ta bort kirurgiskt!

  5. Maria

    Vi har värmepump och vattenburen golvvärme nere. Har så varmt hemma att vi typ alltid har öppet mot altanen 😅kanske är något fel på värmepumpen?

  6. Hanna

    Hejsan! Jag hade näspiercing i några år innan, och precis som du säger så hade jag en ”bulle” nästintill hela tiden. Den försvann alltid när jag var utomlands(Grekland) eller på sommaren i Sverige, men kom tillbaka sen. Ingenting jag gjorde hjälpte så tyvärr fick den åka ut..

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish