Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

En liten update

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er och god fortsättning! Tar lite ledigt såhär i julens dagar men tänkte ändå kika in och säga hej. Hade en så fin julafton hemma hos mannens farmor med hela hans släkt på pappans sida. Och efteråt åkte vi hem och gjorde avokadomackor + såg serie.

På måndag får vi hem barnen och på tisdag firar vi jul med dom. Har hunnit handla massor med julmat och fixat i ordning lite tvätt och städning så att jag slipper tänka på det när dom kommer och bara kan njuta av kvalitetstid tillsammans. Efter denna jullediga vecka och nyårsfirande med mina små så åker jag och Z utomlands.

Önskar er en fin dag! Stor kram! Hörs snart igen =)

Två bilder från vår julafton. Hoppas att ni alla hade en fin jul oavsett om ni firade eller inte.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss