Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Mysdag

Dan före doppardan tar vi det mest lugnt. Har ätit god lunch och sen bara legat i sängen och degat. Vi blev klara med alla julklappar igår och i och med att vi inte firar jul på själva julafton med barnen så väntar vi med att slå in deras klappar till i helgen. Allt inför morgondagen är iallafall inslaget och klart. Det höll vi på med ett par timmar igår kväll! Känns så skönt att slippa julstress och jag tänkte göra detsamma inför nyår. Inte stressa upp mig som jag alltid gör och låta bli att ta på mig 300 projekt med mat och dekorationer. Tove och hennes familj kommer hit och firar in det nya året och vi tänkte köra ostbricka och småplock till förrätt, beställa hem mat och slänga ihop något enkelt och gott till efterrätt.

Den 28e firar vi jul igen (med barnen och min svärmor bland annat) och inför det är det lite mer att ordna men även då har jag lovat mig själv att inte stressa upp mig. Är verkligen inte värt det. Det blir ju jul ändå. Och det viktigaste är ju sällskapet och att vara närvarade med barnen. Frågade grannen om dom kan hjälpa till med att få hit tomten med och det kunde dom absolut hjälpa till med. Älskar våra grannar. Så tacksamt att ha så fantastiska människor så nära! Bara det är en anledning till att jag vill bo kvar här för alltid, haha.

Har halvsovit i sängen i två timmar nu och mannen somnade en stund på mig till och med. Ska snart göra oss i ordning och åka och träna. Sen möter jag upp Tove för att sola och babbla lite. Ska bli så mys!

Puss och kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish