Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Dammsugaren

Hur fin är inte denna dammsugare!? Kan man vara kär i en dammsugare så är jag det nu! Den är riktigt bra också av det lilla jag har hunnit använda den.

Kommentarer

 1. Andrea

  Du som älskar städning borde satsa på en bra dammsugare! Miele for the win 💪 Jag har jobbet med städning i över 10 år och ÄLSKAR dammsugare lika mycket som de flesta brudar verkar älska barnvagnar 🤣 Finns inget som är bättre än Miele. Electrolux har en tendens att bli dåliga efter några få år tyvärr.
  Men den var fin och jag kan relatera till lyckan över en ny dammsugare. Jag har trots allt 4 st, måste ha en i varje del av huset haha! Älskar känslan av en ny 🥰

  1. Johanna

   Hahah känner samma passion för dammsugare 😂 för många val dock, hur ska jag veta vilken Miele som är bäst (hört tidigare att de är bäst)

 2. Anna

  Var lika kär när vi köpte en sådan för ett år sedan. Är så besviken nu, den är inte alls bra. Vi letar redan efter en ny. God fortsättning:)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss