Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Saker jag vill göra om hemma

– Ny säng! Vi behöver verkligen det som jag nämnde tidigare. Vill köpa nya kuddar med. Har haft några av mina sen jag var liten. Tog alltså med dom när jag flyttade hemifrån, haha. Det värsta är att jag sover allra bäst på dom..

– Barnen ska ju få en tv i Jasons rum nu i jul! Dom sover ju där tillsammans och det är ju perfekt för honom med när han spelar Nintendo. Har funderat lite på det där med barnrum och dom vill ju dela rum! När orken finns så ska jag ta hit en snickare som platsbygger en våningssäng efter att hela rummet blivit ommålat och så gör jag om precis ALLT i rummet. Så får dom ett gemensamt sovrum. Och så har dom ett gemensamt lekrum på nedervåningen med som ni vet. Blir en bra lösning för några år framåt. Men ja, vi börjar med att få upp tvn, haha =)

– Är så trött på den gröna väggen där nere så tanken är att måla om den till en grå vägg + förlänga den väggen så att den går längs hela tv-väggen + en bit upp mot taket längs hela biten bort till köket. Låter jätteskumt men ska visa er hur jag menar sen när projektet är igång. Detta ska vi göra ganska snart någon vecka när vi är barnfria.

– Vi har lite sladdar som behöver gömmas så det vill jag fixa.

– Korgen med filtar på övervåningen vill jag få undan!

– Vill lämna in gardinerna som hänger i sovrummet och få dom uppsydda samt få bort den fula mörkläggande gardinen från IKEA och få lite mer hotellkänsla med ett par tjockare, mörkläggande gardiner som hänger längs med dom vita, tunna.

– I sommar ska vi äntligen fixa ute och lägga plattor och göra mur! Vi ska även skicka in bygglov för carport med stort varmgarage. Vet dock inte när vi ska göra detta då virket är så otroligt mycket dyrare nu.. känns så onödigt att lägga ut så mycket mer än vad det kostade innan pandemin. Funderar på att ha lite is i magen och vänta med det till sommaren efter denna. Se hur läget ser ut då iallafall.

– Vinden kommer att fixas för förvaring nu innan januaris slut. Ska bli så skönt! Glad att min make tog tag i det.

– Kontoret är ju ett projekt som jag haft länge men där det kört fast lite. Men gardiner och mer förvaring ska in där.

Sen hatar ju jag julpynt och längtar redan nu efter att få bort allt plotter. För det är just det jag tycker att det är – plottrigt. Men det är såklart mysigt med. Annars trivs jag väldigt bra här hemma fortfarande och det är verkligen just mitt hem. Har formats så fint efter mig och oss och vårt liv genom alla dessa år. Vet inte om jag någonsin vill flytta från detta hus trots att jag har drömmar om att i framtiden bygga igen. Men kanske blir bygge utomlands eller en fin fjällstuga med stora panoramafönster istället. Vi får se vad livet ger.

Kommentarer

  1. Emma

    Var är hyllan för böcker och vita bänken med lådor i barnens rum från? Skriv gärna ett inlägg om hur du organiserar barnens leksaker, håller på att fixa själv i barnens rum. God jul!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss