Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

12:46

Hej fina ni och hoppas att ni har haft en fin helg! Det har jag. Efter att vi hade kört barnen till deras pappa så har vi ätit frukost i sängen och tagit tag i grejer härifrån. Har haft mycket samtal att ringa bland annat!

Är rätt seg idag för övrigt med. Vaknade med en sjukt svullen lymfkörtel i armhålan som gör så himla ont! Någon som har haft så? Har aldrig haft det just i armhålan utan får vanligtvis runt halsen och öronen.. känner mig inte sjuk i övrigt utan bara galet trött.

Igår var min bästis här och hjälpte mig rensa garderoben. Har verkligen för mycket kläder och vissa grejer har jag haft liggandes i så många år.

Gjorde naglar igår med. Blev mörkt röda och matta.

Gårdagens middag blev halloumistroganoff!

Och smoothie på blåbärskvarg, frysta jordgubbar, banan och äppeljuice till efterrätt.

Funderar på att köpa denna dammsugare! Är den bra? Den verkar iallafall bra + att den är väldigt fin, haha. Den vi har idag har jag haft sedan fem år tillbaka och det börjar bli dags att byta ut den nu.

Önskar er en fin eftermiddag. Kram/G

Kommentarer

  1. Maria

    Aldrig någonsin Electrolux dammsugare! Bara plastigt mög som går sönder!
    Kör på en miele, de är bäst för hemmabruk! Mvh städat åt privatpersoner med deras egna dammsugare i tio år

  2. Johanna

    Ser ut som vår dammsugare men vi har säkert en äldre modell. Hatat den sedan dag 1 😂, men denna nyare kanske är bättre. Vår gick sönder efter ca 3 år och ska nu byta ut, måste bara hitta en bra…

  3. Sanna

    Bara så du vet så funkar det inte att klicka på ikonen för Instagram här på din blogg. Då kommer man bara till en tom sida på instagram

  4. Malin

    Tycker du har så himla fint hår! 😍 Vet du vilken siffra/mörkhetsläge det är på din mörkaste färg samt på den ljusare? Har själv blivit brunett igen efter att ha provat blont ett tag men känner att jag blev för varm/ljus.

  5. Anonym

    Hej! Nu har jag lämnat narcissisten. Och jag är äntligen fri från hans klor. Har blockat han överallt så han inte ska kunna kontakta mig, ska även byta telefonnummer. Jag hoppas att han låter mig va ifred nu. Ville bara berätta det, och det känns så skönt!🙏🏽 Nu kan jag gå vidare. Stackars tjejer som kommer falla för honom. Önskar dig en fortsatt fin kväll, tack för att du svarade på min tidigare kommentar i ett annat inlägg!❤️ Nu jäklar ska jag leva singellivet! Känner mig så stark!💪🏼

  6. M

    Tycker en del skrämmer upp dig, svullna lymfkörtlar är oftast ofarligt och särskilt när det är någon enstaka. Håll lite koll på den bara, och så du inte får fler. En tanke som slog mig är bröstimplantaten, det skulle kunna vara kroppen reaktion på dem. Så oroa dig inte i onödan, men håll koll på utvecklingen (:

  7. Maria

    Du kanske ska kontakta en läkare angående lymfkörtlarna, för att vara på den säkra sidan att det inte är nåt allvarligare.
    Kram

  8. E

    Åh måste testa halloumistroganoff!😍 Tänker förresten att svullna lymfkörtlar kan ha en koppling till bröstimplantaten, om det inte finns nån annan förklaring. Kan ju vara bra att lyfta den frågan med en läkare

      1. Anna

        Då hade jag kollat med en läkare om jag var dig. Har själv gjort mammografi, ultraljud och biopsi på knöl i armhåla/bröst nyligen, den berodde på vaccinet men man vet ju aldrig. Ta hand om dig! ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish