Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Onsdag

Hej fina du!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår jättebra men är trött som varje dag nu för tiden, haha.

Idag ska jag jobba, träna, tatuera mig, handla ljus på RUSTA och göra lite annat smått hemma. Har ett helt berg med tvätt att ordna bland annat.

Igår testkörde vi en Volvo XC90 då vi står lite mellan bilar just nu och behöver två nya. Har ju beställt en BMW X6 som skulle ha kommit förra året men det har blivit förlängda leveranstider på grund av pandemin. Volvo är iallafall inget för oss även om bilen i sig såklart är jättefin. BMW har seriöst hela mitt hjärta, haha. Så fina bilar! Vi håller iallafall på att kika på lite andra alternativ med för att se om vi fastnar för något annat. Har Audi och Mercedes kvar att gå igenom. Förhoppningsvis kommer vi att hitta en lösning med min bilsäljare så att allt ordnar sig men just nu är vår bilstatus väldigt oklar.

Himlen var så fin igår! Fick äntligen lite sol och visst blev man genast lite piggare.

Hann med ett snabbt pass på gymmet.

På lunchen åkte vi och köpte en tv till barnens rum! Blir perfekt för Jason att kunna spela Nintendo där så får vi allrummet fritt från tvspel. Han har önskat sig en tv i julklapp och utöver det så ska han få min gamla iPhone (som han också önskat sig) och lite leksaker. Tvn blir en gemensam julklapp till båda barnen för övrigt. Det blev en Samsung ”frame” och vi har ju en sådan i vårt sovrum med. Älskar den! Köpte även till vit ram till den som vi redan har. Barnen får en med svart ram då det passar bra till resten av inredningen i Jasons rum där dom sover tillsammans.

Pysslade ihop en julstjärna! Visar er resultatet när den är uppe. Vi behöver en krok till den.

Åt laxpasta till middag. Så snabbt, gott och enkelt. Stekte lax med citronpeppar och örtsalt och när den fått yta hällde jag över vatten, la i grönsaksbuljong och pressade i citron. Lät den koka under lock tills den var färdig. Under tiden kör jag små tomater och en färsk broccoli skuren i bitar i ugnen med olivolja och örtsalt och kokar glutenfri pasta. Sedan blandar jag laxen (+ allt den kokat i som jag silar först) med pastan och grönsakerna och lägger i tre stora skedar creme fraîche + en kruka dill som jag hackat innan. La i majs i slutet med för både Z och barnen älskar det ;p

Jolie önskade en ny frisyr också så hon blev klippt och det blev så fint. Han tog bara lite på topparna. Blev imponerad av att han kan klippa men är nog för att hans farmor är frisör, haha.

Puss och kram och hoppas att ni får en fin dag/G

Kommentarer

  1. Louise

    Varför inte en BMW X5, som gått typ runt 5000 mil? Bra med plats i o m barnen, härlig att köra och allt men ovärt att köpa helt ny med tanke på att man alltid förlorar pengar på bilar. X6 är ju också större men eftersom den smalnar mer över bakluckan så blir det ju mer som en större GT egentligen.
    Vi hade en X5 m50d som var fantastisk. Skönt med lite extra krut när det kan behövas ibland 🙂
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish