Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Parfym

Inlägget innehåller en annonslänk

Hade såklart denna parfym på min stora dag, haha. Doftar faktiskt otroligt gott och är ju perfekt till alla blivande brudar där ute. Tips, tips!

Finns HÄR!

Kommentarer

  1. Penny

    Hej, en liten fråga utav intresse :)… din killes tatuering på halsen/ nacken är det en du skulle vilja att han gjorde om ni va ihop när de gjordes? Funderar du något på om du skulle ångra dina tatueringar så som den stora på armen…? Vad gör du då? :). Hoppas du inte tar illa upp. Jag undrar genuint bara för har själv inga och livrädd jag skulle ångra mig.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Tycker tatueringar på en kille är bland det snyggaste som finns så du förstår nog svaret på din fråga redan där 🙈❤️ nejdå! Tror inte att jag kommer ångra mig, då hade jag inte gjort dom. Sen vet man ju aldrig i framtiden men man vet ju inte hur länge man lever heller! Jag njuter av livet här och nu och gör det som känns bra för mig precis där jag är idag, kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish