Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Pearls of Freja

Inlägget är reklam för Pearls of Freja

Vill bara kika in och säga att jag har ett samarbete på insta story med Pearls of Freja just nu som ger er 20% rabatt på allt i 48h! Perfekta personliga julklappar.

Ni kommer till hemsidan HÄR =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss