Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Helgen

Hej fina ni!

Hoppas att ni har haft en fin helg. Det har vi! Vi har haft det så mysigt och så extremt glada barn. Kommer att kunna leva på deras lycka länge. Vi mötte under lördagen uppe våra bästa vänner i Eskilstuna och firade första adventshelgen på Parken Zoo. Dom hade gjort så himla fint för barnen! Fick en privat rundtur med flera djur med och vi fick lära oss så mycket om dom. Vet inte om vi vuxna eller barnen tyckte att det var mest spännande =)

Här kommer en bildbomb från i lördags: 

Efter en heldag i parken så åkte vi till våra stugor för att mysa vidare, äta middag och sedan sova. Barnen levde rövare tillsammans i vår stuga till cirka 21 och var så otroligt glada hela tiden. Mitt mammahjärta skuttade av kärlek, haha. Jag var däremot så trött att jag somnade i min killes knä typ tre gånger efter middagen trots att vi satt och pratade alla fyra mitt bland allt barnskratt. Kanske inte så konstigt ändå. Vi klev ju upp 03 på natten för att börja bila och väglaget var ju inte det roligaste heller. Men det var det värt och vi hade verkligen en så otroligt fin helg. Och så fick vi ha barnen två extradagar med vilket känns så fint. Nu har vi dom hela veckan och det kommer att bli intensivt men roligt. Är så imponerad över min älskling som kommit in i familjelivet så naturligt och bra och hanterar barnen bättre än vad jag själv gör många gånger. Och det är fint att se hur relationen till barnen bara blir starkare och starkare och att dom många gånger nu väljer att ropa på honom innan dom ropar på mig. Jag är så lyckligt lottad.

Idag ska jag göra pedikyr (fylla på mitt gellack på tånaglarna), träna, köpa gran och adventsljusstake med barnen, betala räkningar och lämna av en gammal tv (vi ska köpa en ny och sätta upp i Jasons rum lite senare). Har lite tvätt att pyssla med också. Måste förresten visa er våra nya sängkläder som jag beställde förra veckan som är så himla fina! Ska fota dom under dagen.

Önskar er en fin start på veckan så hörs vi lite senare. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Lisa

    Är väldigt förvånad över att ni väljer att uppmuntra besök på djurpark, särskilt med exotiska djur. Jag känner så för djur i fångenskap, hur bra än zoo-ägare menar att djuren har det, så jag hoppas inte det blir fler gånger även om barnen hade det så kul ❤️

  2. Ninna

    Du har verkligen sån tur. Du förtjänar det! Kolla hur fint din man står med dina barn, verkligen hur underbart så fint band han har med dom❤️🙏 Är så glad för din skull fina🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish