Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fredag

Innehåller annonslänkar

Hej fina ni!

Har Jolie hemma idag då det går magsjuka på förskolan. Känns onödigt att barnen ska bli smittade med något så vi pusslar ihop dagen lite. Ska byta av med hennes pappa i eftermiddag så får jag ta tag i allt jag behöver göra efter det.

I natt börjar vi bila med barnen för att möta upp Tove och deras familj i Stockholm. Kolla vad fina reseoutfits barnen ska ha! Jasons hittar ni HÄR och Jolies HÄR.

Igår var jag på ansiktsbehandling och är fortfarande helt röd och öm i ansiktet. Blodig runt ställena där jag har utbrott med. Men kommer bli så fint sen!

Hann rensa avloppet som jag tänkte när jag kom hem, städade lite smått hemma och gjorde lite annat fix. Åt gröt framför Netflix och somnade strax efter midnatt.

Älskar denna skål från Mateus som ni hittar bland annat HÄR

Köpte förresten doftpinnar på RUSTA igår men hällde i denna doft istället för den som ingick:

Årets chokladkalendrar till barnen är inhandlade!

Och dessa fina juleljus kommer från @ljusbycoco på instagram:

Fyllde upp en stor skål med all frukt som landade här hemma igår. Gav bort lite också då vi inte hade hunnit äta upp allt.

Önskar er en fin fredag! Kram kram /G

Kommentarer

  1. Mia g

    Hej. Ljusen är ju jättefina. Berätta gärna sen ang ansiktsbehandlingen om det blev fint. Vi handlade igår och tar det lugnt nu och över helgen. Ta hand om dej och ha det så bra. Kramis. 😊❄⛄❄

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish