Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

4

Innehåller annonslänkar

1. Skrollade lite i min kamerarulle och hittade denna bild som min kille tog precis när vi började träffas. Känns så sjukt att tiden gått så fort men att vi ändå hunnit så mycket tillsammans. Och jag är verkligen kärast i hela världen. Så glad och tacksam över att jag vågade vara ensam tills jag faktiskt träffade den jag verkligen vill leva med och som levde upp till precis allt jag vill ha + 100 gånger mer. Ska förresten börja skriva Z istället för ”min kille” här på bloggen då han snart som ni vet faktiskt inte är bara min ”kille” längre, haha. Hittade också bilder från Grekland och gud vad jag saknar värmen och solbrännan =) men det är mysigt med vinter med!

2. Har suttit i soffan med jobb och mail i någon timme nu men ska strax träna och duscha länge, fixa mig i lugn och ro osv. Gjorde yogitea med iKaffe, honung och riven ingefära nyss också. Det är så otroligt gott och värmen behövs då det är så sjukt kallt här hemma.

3. Är det någon månad jag älskar rött lite extra så är det nu i november/december. Hittade dessa fina set och kunde inte låta bli dom. Så snygga i sin enkelhet.

Trosa HÄR – Bh HÄR – Trosa HÄR, Bh HÄR

4. Har ju köpt skruvade ljus lite här och där men priset i år går till Rusta. Dom hade otroligt fina och prisvärda ljus där! Hur fint blev inte detta på matbordet? Tips, tips!

Kommentarer

  1. Alicia R

    Finaste Gabriella, har sagt det förut och säger det igen, gud vad jag älskar både din instagram med alla fina bilder och frågestunder och din blogg! Tack för allt du delar, jag undrar var den fantastiskt fina klänning är ifrån som du har på dig på bilderna❤️❤️ Kram

  2. Sara

    Hej:) en nyfiken fråga.
    Har du som Isabella löwengrip att typ din vattenkokare o mixer är sådant som du fått för att visa upp.

    Hon hade väl så att hon tog massa betalt för att låta en kaffemaskin visas på bilder fast det inte stod något om reklam.
    Aja, jag är bara nyfiken.

    O när jag skriver måste jag skriva grattis till er och till dig. Så hätligt att ni hittat varandra du och din fästman.
    Kram o ha en fin helg

  3. Jt

    Hej, först och främst vill jag bara säga att jag verkligen älskar dig blogg, jag älskar att få ”hänga” med dig i din vardag. Se att någon annan är som jag… inte gärna väntar för länge. Jag och min man förlovade oss 2 mån efter vi blev tillsammans och gifte oss 3 mån senare.. alla tyckte vi var helt och hållet galna och blev nästan sura.. då gick vi och skaffade barn. 🙈😂 så nu har vi varit gifta i 2,5 år och har en son på 1,5 år. Vi båda är så nöjda med vårat liv! Jag älskar att ni också vågar!! ♥️

    (En liten fråga, vart är frukten ifrån? Ser Såå god och fräsch ut) 🍑🍍🥝🍓🍌🍋

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men tack, blir så glad!! <33 Ja, känns det rätt så är det rätt! 🙂 SÅ roligt för er. Dom som inte har upplevt den känslan kan inte förstå. Men grattis till er som också har den <3 Det är så fint och stort. Fresh land är den ifrån!! STOR kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish