Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Tips på godaste äggröran

Måste tipsa er om den godaste äggröran jag vet. Steker ägg i smör och rör ner en matsked creme fraich, har i örtsalt och peppar och västerbottensost efter smak.

Är asgott att toppa med gräslök, persilja och chiliflakes. Hade inte dom förstnämnda hemma men det går lika bra med bara chiliflakes med. Tips, tips!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss