Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hello mina kärlekar!

Hur mår ni? Jag mår bra men är så nervös idag då jag får besked om allt ser bra ut i mitt huvud. Gjorde ju som ni vet en röntgen på skallen för ett tag sedan och vet att läkaren ska återkomma till mig idag. Blir helt kallsvettig bara jag tänker på det så det är sjukt vad stress och oro kan göra med ens kropp rent fysiskt.

Jag och min kille unnade oss en rejäl sovmorgon imorse och nu har han dragit iväg och jag ska jobba lite för att sedan duscha i lugn och ro. Har knappt gjort det på hela veckan som har varit så känner att det börjar bli dags att få pyssla om mig själv lite extra. Skulle helt ärligt annars kunna sova i princip hela dagen, är verkligen så jäkla trött! Och känns som att det inte spelar någon roll hur mycket eller lite jag sover – jag är lika trött ändå. Det är något med den här mörka, kalla årstiden som gör att jag saknar så mycket energi. Minns att jag i somras kunde gå och lägga mig 03 och vakna 06 för att ändå vara rätt pigg större delen av dagen. Det hade absolut inte fungerat nu, hehe.

I förrgår fick jag mens igen förresten! Första gången sedan i juni. Så nu verkar kroppen vara lite mer på banan igen. Har haft sådan brutal mensvärk men har hört att det är vanligt att den första mensen blir både ondare och rikligare efter en skrapning. Ni som har frågat om vi aktivt kommer att försöka få barn igen så kommer vi inte att skydda oss eller så utan tänker att om det händer så händer det. Men det är ingen stress alls. Jag vet ju att tiden som vi har här och nu aldrig kommer att komma tillbaka om och när vi väl blir fler. Då kommer vi att ha barn på heltid hela tiden. Och hur underbart det än är så är det också otroligt intensivt och mycket jobb med en liten bebis och barn över huvud taget. Så vi vill njuta av varandra och att vara här och nu. Vi får lita på livet och ta det som det kommer! Älskar som ni vet kontrasterna mellan familjelivet och livet med bara min kille varannan vecka. Jag blir lycklig av att ha båda delarna som det ser ut idag och det känns så lyxigt. Sedan är det ju klart att jag hade önskat att ha mina barn på heltid men så som livet har blivit och är så får man ju se saker positivt och det är ju en riktig lyx att ha en vecka med bara sin partner då familjelivet är något helt annat än det.. Även om man kanske får en stund på kvällarna på tu man hand när barnen sover. Ja, ni förstår var jag vill komma.

I fredags när vi hade hämtat hem barnen så blev det chili sin carne till middag. Så gott! Hade creme fraich med smak av fetaost till. Passade så bra, mhmm!

Har varit ute i det fina vädret och plåtat lite jobb inför denna vecka. Är riktigt kallt i Umeå nu! Visade -9 imorse.

Världens bästa man!

Bebbarna har varit på strålande humör!

Min kille tog med Jason till hans fotboll denna helg medan jag var hemma med Jolie. Passade på att göra bort lite jobb medan hon såg på film i soffan.

Fyndade nya lyktor på COOP här i Umeå! Kostade typ 20:-/styck och gav ett så fint sken. Vill som ni vet ha ljus överallt just nu. Det är så mysigt! Speciellt nu när det är mörkt större delen av dagarna.

Har varit mycket soffmys på schemat.

Och tog mig iväg för en timmes träning under lördagskvällen.

Min kille skulle ut och äta middag med sina vänner och Jason var hos sin pappa ett tag. Jag och Jolie beställde foodora och hade så gosig egentid. Det är så kul att hon gillar sushi och har gjort sedan väldigt tidigt i livet, haha.

Barnen åkte på kalas och vi handlade presenter innan!

Lilla kalastjejen fick lite lösa lockar i håret.

Lördagsgodis med mitt rufsiga lilla troll har såklart också inhandlats.

Och soffmys har som sagt tagit över större delen av helgen.

Min kille har haft en kompis här som har kikat på vinden. Vi ska lägga ut någon form av golv över reglarna för att få mer förvaring där uppe. Det behöver vi verkligen!

Och när jag låg med mensvärk så kom min älskling hem med lite godis åt mig också som vi åt framför serie när barnen hade somnat.

Jolie har börjat skriva! Så himla duktig! Hon skriver mest ”Jolie”, ”mamma” och ”Moa”, haha.

Vi har läst ”Tryggboken” och den kan jag verkligen varmt rekommendera till alla med barn. Handlar om rätten till sin kropp, att röra rätt, att lita på sin magkänsla och att vuxna inte alltid har rätt. Vi har läst den mycket förr också men nu när Jason är lite äldre så kan vi ha otroligt bra diskussioner kring det hela med. Det uppskattar jag och det märks att han gör det med.

Jolie rockade sina tights! Jag har likadana – så gulligt att matcha om man vill!

Lyxade till det med lite brunch igår.

Och jag har bott i min nya jacka! Hur snygg!? Älskar croppade jackor som ändå är varma.

Har blivit pussad på massor med. Älskar ihjäl mig i honom!

Önskar er en fin start på veckan. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Elin

    Hoppas att du fick bra besked från din undersökning. Tänker på dig. Har precis gått igenom samma och fick själv besked idag, bra sådana och herregud vilken lättnad 💗 Kram

  2. Maria

    Vi har också lagt trall/golv på vinden då de flesta nyproducerade hus har tom vind. Sjukt bra med mer förvaring för heregud så mycket barn kräver. Just nu bor skötbord och allt där uppe som vår son inte längre använder men rätt sond et är ska väl rubbet ner igen om det blir syskon. Sen blir det ajöss!

  3. Louise

    Minns att du sagt förut att du tycker att det är så mysigt att skriva ”min kille” istället för namnet, och det är det ju såklart – men hur går tankarna nu när ni varit tillsammans ett längre tag och också gifter er snart? Han är ju så många saker, snart din man, sambo, bonuspappa. ”Min kille” låter ju lite exkluderande och inte riktigt del av familjen. Hur resonerar du? Jag är bara nyfiken 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish