Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Hej fina ni!

Har sådan huvudvärk idag, usch. Ska göra någon juice snart och sen gå och lägga mig i sängen och se serie innan det är läggdags. Just nu ligger vi såhär:

Idag har jag annars:

– Jobbat!

– Lämnat grejer på loppis.

– Skickat iväg ett par vinterdäck med min kille.

– Beställt nya glasögon som kommer om två veckor. Äntligen får jag med rätt styrka. Ett av paren jag köpte var grönaktiga (men genomskinliga) med silvriga detaljer. Sjukt fina! Ska visa er direkt när jag får hämta ut dom.

– Tränat! Blev lite överkropp idag. Köpte smoothie på gymmet efteråt med som var så god med havremjölk, blåbär, hallon och proteinpulver med smak av hallon, mhmm.

Nu ikväll har vi också fått äta middag med bästa vännerna. Så mysigt!

Märktes att barnen var så glada att se varandra! Sjukdomar har ju avlöst varandra i bägge hushållen så det var ett tag sedan vi fick ses. Älskar Tove och deras familj så mycket. Dom är verkligen som min egna familj för mig. Och deras barn är som syskon till våra barn. Dom har verkligen fått växa upp tillsammans.

Imorgon ska min kille tatuera sig och jag ska förbi och planera lite tatuering jag med. Annars ska jag jobba hela dagen och när vi hämtat barnen blir det fredagsmys. På lördag lånar pappan hem dom små till sig så jag och min blivande make får lite kvalitetstid utan barn denna helg. Nästa helg lånar vi dock hem dom till oss större delen av helgen då vi ska bila åtta timmar söderut med dom för ett litet äventyr som dom är såååå peppade på. Längtar! Vi ska sova borta en natt, träffa tomten och äta julbord (bland annat).

Hoppas ni har haft en fin dag! Stor kram!/G

Kommentarer

  1. Sara

    När du berättar om era dagar så låter det som din kille inte har något jobb då han verkar vara med dig på vardagarna. Eller är det att han börjat jobba MED dig? Har inte hängt med 🙂 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish