Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdagskväll

Kvällen till ära så målas och ritas det på alla sätt som går. Och i skrivande stund så gör min kille ansiktsmålning på barnen, haha.

Middagen är i full gång och vi slänger ihop det vi har hemma och gör tacosgratäng. Steker bara lök, paprika, morot, majs och sojafärs med tacoskrydda. Hackar på sidan av potatis i tunna skivor och gör sås på créme fraîche, imat, färskost med smak av paprika och lite västerbottensost, örtsalt och peppar. Varvar sås med köttfärsblandning och potatis och toppar med riven ost.

Har inhandlat nya ljuslyktor med! Den ena är ju typ en kruka egentligen men ska ha den till ljus nu under vintern.

Barnens nya grej är att rita av från youtube. Dom kan sitta med det hur länge som helst!

Förresten så har vi fått hem ”svar” på vår hindersprövning så nu är det fritt fram att gifta sig om tre veckor. Är så lycklig!

Önskar er en fin kväll! Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish