Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

God morgon på er!

Jag startar dagen med magnetröntgen då jag som ni vet varit väldigt yr och haft lite konstig huvudvärk på slutet. Så blir skönt att kolla upp det. Skrev ju för ett tag sedan att jag tog massor med blodprover och dom såg iallafall bra ut som tur var. Barnen är på förskolan och skolan men vi ska hämta dom tidigare idag för att få lite mer kvalitetstid.

Min kille gjorde i ordning sellerijuice och fick i mig lite gröt imorse.

Direkt efter röntgen ska jag handla nya kläder till barnen, åka hem och filma lite jobb och när vi har hämtat hem dom små så blir det mys + att vi ska iväg en sväng till nya gymmet. Barnen gillade verkligen lekrummet som finns där! Tycker det är toppen när man kan ta med sig barn till träningen, då finns det aldrig några ursäkter =)

Kram på er och hoppas att ni får en fin dag/G

Kommentarer

  1. Hanna

    Hejhej! Måste bara fråga, har du privat sjukvård? Eller går du till en vanlig vårdcentral? Känns inte som ”vanlig” sjukvård tar en seriöst.

  2. Hej hej

    Har du några andra symptom? Sorry om de är känsligt men jag har också haft samma och är orolig. Hade också magnetröntgen och det såg bra ut så de har inte hittat något men har haft så i flera månader.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish