Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Äntligen

Barnen är i min famn igen. Och vi hade världens mysigaste nattning. ”Du är bäst mamma” sa Jason. Då sa jag att han är bättre än bäst och han svarar med att jag är ännu bättre än bättre än bäst. Sedan frågade han när jag ska skaffa en till unge, haha.. med exakt dom orden.

Att bara få känna deras närhet och höra deras små andetag och snarkningar igen gör mig till världens lyckligaste. Så tacksam att jag är just deras mamma. Mina fina, älskade, underbara små.

Jason har själv ställt upp sin uggla i kaninlampan för att den skulle höra ordentligt när vi läste godnattsagor, haha. Så gulligt <3 ska snart göra om lite på Jasons rum förresten! Han ska få upp en stor tv vid sängens fotända så att han kan spela på sitt rum (som han önskar) + skaffa en ny, större matta som är mer mysig och mjuk och ta bort tassavtrycken på golvet. Har även köpt massor med nya pennor så ska rensa upp bland dom som vi har och göra fint i all förvaring vid skrivbordet. Båda barnen sitter ofta där och ritar så det är dags att organisera lite.

Kommentarer

 1. Michelle

  Hur känns det att barnens pappa väntar ett syskon till barnen? Känns det på något sätt jobbigt eller är du bara glad för deras skull? ❤️
  Kram

   1. Johanna

    Ni har varit sådana förebilder i allt. Skulle älska om den dagen kom när ni firar saker ihop och skriver om det – bara för att sprida till andra att det är så ”det ska vara” för barnens bästa. Förstår om ni inte är där än och du behöver verkligen inte svara här, men verkligen..hoppas ni fortsätter vara såhär fina med allt. Du och Jessica Lagergren ❤️👏🏽👏🏽❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss