Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Det blev inte Paris

Hej på er fina!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men är rätt nyvaken och trött då vi inte har sovit jättemycket på två dygn. Vi ska snart gå och lägga oss igen! Men först blir det seriemys och middag.

Vet ni vad som hände då!? Vi bilade alltså ner till Arlanda för att vid incheckningen inse att vi hade med oss Jasons pass istället för mitt, haha. Så Jason var närmare Paris än vad jag var. Det värsta är att jag inte ens blev särskilt besviken mer än att jag var så jäkla trött och bara ville sova. Så vi satte oss i bilen och körde hem direkt. Vi har ju hotellnätter både i Stockholm och Västerås bokade till helgen så ingen av oss var särskilt sugen på att hänga i huvudstaden en natt nu i början av veckan också. Bättre att komma hem till bra mat, bra sömn och bra träning så att vi är på topp till helgen. Har så mycket jobb också som jag måste ta tag i. Ja, hörrni, sådant är livet. Och Paris får vi ta lite längre fram istället. VI kom hem igen vid 15.00 efter typ 14 timmar i bil och båda var dödströtta så vi somnade ett par timmar.

Har något liknande hänt er någon gång? För mig hände det faktiskt när Jason var bebis och vi skulle till Gran Canaria men i och med att det inte var pandemitider då så fick vi grönt att resa på ett körkort istället.

Just nu så slänger vi ihop lite middag men jag kikar in imorgon igen. Stor kram på er och hoppas att ni har haft en jättebra tisdag!

Kommentarer

 1. C

  Sjukt glad att vi bor 10 minuter från Arlanda. 😅
  Inte haft något pass-fail.
  Däremot hade vi en gång tagit ut kontanter och växlat en massa, och min man glömmer sin kortficka med kontanter, körkort och sina betalkort i bilen… som svärmor kört hem redan.
  Detta upptäcktes vid gaten.
  Men ingen fara på taket, jag fanns ju med mina kort.
  Enda bittra var att vi förlorade en del pengar när vi växlade tillbaka utländska valutan till SEK.

 2. Andrea

  Jobbade som incheckare innan pandemin på Landvetter, vet inte hur många gånger jag har fått neka passagerare med fel pass, utgången pass, fel visum, eller visum till det gamla passet eller att dom bara glömt passet hemma. Vissa gånger funkar ju ett provisoriskt pass men tyvärr gäller ju inte dom alltid som ett vanligt pass

 3. Petra

  Jag skaffade nationellt id kort nu sist när jag var i Sverige till mig och min son, så jag slipper hålla koll på om passen är med när vi flyger mellan Paris och Sverige. De har jag ju alltid i min plånbok.

 4. Mikaela

  Skulle till USA och hade fixat visum. Inser att passet går ut strax innan och fixar nytt. Kommer till Kastrup och blir nekad för att visumet är på det gamla passet 🙈 Så jävla korkat. Men dom var sjukt snabba är hjälpa mig fixa nytt visum på 30 min!

  1. Petra

   Konstigt, jag har 10 års visum till USA så det är ju klart att passet går ut innan, men jag har med mig båda passen och har aldrig haft problem.

   1. Carro

    Så dåligt ändå! Det tycker man ju alltid ska vara öppet och sist vi gjorde det fick vi passet jättesnabbt, snudd på direkt, för att hinna till flyget. Det måste ha varit höjden av otur helt enkelt.

 5. Mia

  Märkte dagen innan att mitt pass gått ut. Då jag trodde det var 10 år och inte 5 år. Fick åka till Arlanda två timmar innan jag tänkt för att göra ett engångspass (de rosa). Kostade 1000 kr och fick bara åka en resa med den. Ett vanligt kostar ju 350 kr. Men fyfan vad drygt att åka så långt och sen inse att man inte kan åka. Går ju så mycket energi åt att packa osv med. Så tråkigt för er. Men utöver flygbiljetterna, antar jag hotell osv också blev extrakostnad för er. Tur han fria innan 😉

 6. C

  Hände samma för mig när vi skulle till Frankrike för drygt 2 år sen! Vi var sena så fick springa till gaten på Arlanda, alla andra åkt in redan. När jag räcker fram mitt pass tittar dom bara konstigt på mig, så visar det sig att jag har med min mans gamla pass! Vem sparar ens det?! 😬 Min man har med sitt nya pass så vi bestämmer snabbt att han får åka och jag bokar ett nytt flyg senare samma dag till mig. Som tur bor vi i Stockholm så jag kunde åka hem några timmar, men bilen var ju ”inlåst” på parkeringen för hela veckan så fick åka tåg tunnelbana osv. Nu kollar jag alltid mity pass 10 gånger extra! 🤪

 7. S

  Inte fel pass hade kunnat. Glömde mitt pass hemma i kopiatorn då jag skulle till Frankrike -08 som utbytesstudent. Pga jag fortfarande var minderårig (hade ännu inte fyllt 18 år) fick jag bara ta mina väskor åka hem och hämta passet. Som tur kunde vi dra lite trådar så jag kom till Frankrike samma dag men några timmar senare 😅
  Jag lärde mej en lärdom där 😂 jag kte som utbytesstudent 3 år senare gissa vad jag packade i först? Och vad jag kollade typ tusen gånger innan flyget till Arlanda? Jo mitt pass. Har aldrig någonsin glömt den igen. 😂

 8. Maria

  Inte fel pass men åkte till Arlanda utan pass när jag skulle till new York. Som tur var insåg jag det påvägen och vi hann hem för att hämta det

 9. Ninna

  Asså dör😂😂😂 hur lyckas man. Jag hade kollat på passet minst 10 ggr innan jag hade åkt iväg. Bara för se till att det är rätt pass😂. Så sött❤️❤️❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss