Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

HELGEN

Så mysigt när hela familjen har matchande skor =)

Hängde på Leos lekland efter förskolan och fritids i fredags. Var första gången min kille var där och vet inte om han eller barnen hade roligast, haha ;p

Tänt ljus i hela huset varje kväll! Vet inte hur mycket ljus vi bränner upp på en vecka.

Jolie har fått en ny mössa!

Har köpt graviditets och ägglossningstest för att se om kroppen är igång igen. Har dock inte lyckats få dom sistnämnda testen att fungera alls men misstänker att jag hade ägglossning nu i helgen då jag alltid brukar kunna se det på pappret när jag torkar mig. Blir helt halkigt och lite ”snorigt” i konsistensen! Och helt genomskinligt med. Ursäkta för äcklig information men vet att många av er är i samma sits som jag och vill dela med mig. Slutade blöda för precis två veckor sedan nu efter typ tre månader med blödningar. Känns så skönt att det är över.

Åkte till Hemmakväll och köpte lördagsgodis under lördagen.

Och begav oss sedan till Paradisbadet i Övik där vi var fram tills kvällen.

Min kille var ute med sina vänner på lördagen och åt middag så jag passade på att ha lite egentid med Jason när Jolie hade somnat. Vi köpte hem mat, pratade och såg på tv.

Fick sovmorgon på söndagen och gjorde mysfrulle tillsammans när vi väl vaknade.

Pressade apelsiner och äpplen till en juice som vi hade i smoothien. Såg såååå grått ut, haha. Men blev jättegott!

Gosade på hemma i några timmar!

Tränade på ett nytt gym och trivdes jättebra så ska nog byta dit då mitt gamla kort har gått ut.

Mina älsklingar!

Åkte in till stan och åt middag.

Och köpte sedan var sin växt som barnen skulle ha i sina nya krukor. Beställde var sin liten kruka åt dom som jag lovade att dom skulle få välja en blomma till och sedan ha på sitt rum.

Jason valde en ”köttätande” växt och såhär fint blev det! Jolie valde en rosa blomma och på hennes lilla kruka fanns såklart en bild på henne.

På kvällen innan läggdags gjorde vi fruktsallad med kvarg och myste framför tvn.

Mina gosungar!

Kommentarer

  1. Petra

    Ett tips är att testa natural cycles. Jag använder det för att motverka graviditet, men finns för att bli gravid också! Jag tycker det är så bra och kommer fortsätta använda det när jag vill försöka bli gravid ☺️ För som ovanstående skriver måste ju tempen öka för att indikera på ägglossning.

    1. Rebecca

      Åh kan verkligen också rekommendera NC! Har använt det i ungefär 2 år och har lärt mig så mycket om menscykeln. Tänker att det också kommer vara ”lättare” att bli gravid sen när/om det är dags just för att en får så mycket hjälp via appen!

  2. Maria

    Hej fina! Vart har du köpt de matchande skona? Jätte snygga var dom och såg varm ut också. Perfekt för våra norrländska vintrar.
    Och grattis till er förlovning, så kul.
    Kram ❤

  3. Åsa

    Ang ägglossning: Testerna visar bara när man förväntas ha ägglossning men för att säkert veta om du har haft ägglossning måste du ta tempen. Tempen stiger markant efter ägglossning pga progesteronet ökar kroppstemperaturen. Man kan ha alla tecken på att ägglossning kommer att ske men kroppen kan ändå ”strunta” i att släppa ägget. Skaffa en termometer med två decimaler, ta tempen samma tid varje morgon före du kliver ur sängen (då är tempen som lägst på dygnet). När jag tempade stoppade jag in tempen i snippan, det är säkrare än att ta tempen i minnen. Sen loggar du tempen (jag använde appen Fertility Friend, finns säkert andra). När du har haft ÄL-sekret några dagar och tempen plötsligt sticker, då vet du att ägget släppt. Googla mer så kan du hitta massor av info. Temp-metoden är den absolut bästa. Du kan köpa en Natural Cycles-termometer men du behöver inte köpa deras koncept.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish