Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Mat

Startar alltid morgonen med sellerijuice. Kör bara ett paket selleri per person i juicemaskinen.

Frullen består till 95% av alla dagar av gröt. Smoothien består av blåbär, björnbär, banan, passionsfrukt, vaniljkvarg och apelsinjuice.

Lunch äter vi oftast ute mellan jobb och här åt vi vegobiffar med potatis och sallad.

Middag = potatis i ugnen med olja, örtsalt och citronpeppar och stekt tonfisk! Och så har vi blandat fetaost med tomater, rödvinsvinäger, olivolja, örtsalt och peppar och stekt broccoli med chiliflakes, samt, peppar + rivit över parmesan och frömix.

Och kvällsfika blir ofta gröt igen! Och smoothie och juice =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss