Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon torsdag!

Och hej fina ni! Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men är sjukt trött. Blev sent igår kväll =)

Idag ska vi träna, sola, jobba, hämta paket, jag ska gå och få lite laser på mitt hår på kroppen (var längesedan jag var där nu), handla mat, handla mer ljus (bränner upp typ 20 per kväll, haha) och göra lite andra små ärenden.

Ska även på microneedling och ansiktsbehandling ikväll. Längtar så mycket. Har fått en helt enorm finne på ena sidan av hakan som gör så ont. Tror att det är två som sitter precis bredvid varandra till och med. Så hyn behöver verkligen lite extra ompyssling och så ska vi jobba på gamla ärr och pigmenteringar som vanligt. Kan fråga min hudterapeut lite mer om exakt vilken behandling vi gör så kan jag skriva mer om det imorgon. Älskar verkligen att gå till henne och hon känns som en riktigt nära vän. Kan babbla om allt.

Så tacksam över min kille förresten. Han är bara världens bästa. Tar exakt lika mycket ansvar över barnen, hjälper mig med allt, stöttar och peppar mig i allt, finns för mig genom allt oavsett vilket humör jag är på. Kan grina om och om igen av hur rörd jag blir över hur han älskar mig. För det är verkligen det finaste som finns. Och jag älskar honom exakt lika mycket tillbaka. Min bästa vän är han också <3

Önskar er en underbar dag! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Sara

    Ödet förde er samman. Din match made in heaven. Håll hårt i honom, förstått det som man bara får en sån chans i livet.

  2. Maria

    Så fint och precis så det ska vara om man går in i en relation där det finns barn. Min man blev så fruktansvärt dåligt behandlad av sin bonusmamma som liten så jag heter varje gång han berättar något om att alla barn fick fika/godis/kläder utom han för han var inte X barn.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish