Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Deppig dag

Har varit så jääääkla deppig idag. Tänkt massor på att jag borde ha varit gravid nu, att vi skulle få barn osv. Och så har jag varit allmänt nere bara. Känns precis som PMS så vi får väl se om det kanske är det. Har ju inte haft mens sedan i juli typ och slutade ÄNTLIGEN blöda för cirka en och en halv vecka sedan. Laddade faktiskt ner en app nu för att ha koll på ägglossning, mens, humör och känsla kring det osv nu förra veckan för att få lite koll på min cykel igen.

Hade ju stenkoll på detta tidigare utan någon app men blir ju som att börja om på noll igen med min kropp efter allt som varit. Hittade förresten dessa bilder och jag fick mage så snabbt. Hade en liten bula redan här:

Och lilla korgen med bebiskläder står kvar i vår garderob.

Klarar typ inte av att göra mig av med alla grejer och vill ju bli gravid igen så känns som att den får stå kvar ett tag till.

Kommentarer

 1. E

  Ja mycket blir rubbat efter missfall mm. Det är viktigt att stanna av och låta kroppen komma igen till sig själv.
  Men du känner inte att när du precis slutat blöda mm att du vill chilla lite? Låta kroppen vila lite innan ni försöker igen?

  Tycker nämligen ofta att du pratar om att det inte är någon stress med någonting men tycker nog agerandet är precis tvärtom. Verkar vara sjukt bråttom med det mesta. 🙈
  Just med missfall så är det ju bra att få tillbaka minst en mens också för att minska risken för ännu ett missfall/utomkvedshavandeskap.

  Bebis sakerna kan väl vara kvar då ni ändå vill ha barn i framtiden. Jag har sparat allt av det finaste från mina två barn som förhoppningsvis en 3e ska kunna ha😊

 2. Mia

  Låter som PMS, så det är ju ett bra tecken 😀 Och klart du ska behålla kläderna, ni ska ju ha barn om förhoppningsvis inte för länge. Jag och min man ska försöka oss på nummer två väldigt snart med, rättare sagt i december. En grej med sköldkörteln som krånglat som är bra nu men behövs väntas ut en mens emellan 🙂

 3. Maria

  Har alltid haft den appen. Jag hade också stenkoll förut men sen fick jag missfall, blev gravid, förlossning, satte in spiral och tog ut den så nu hoppas jag mensen kommer igång då vi vill börja försöka med syskon vid årsskiftet.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss