Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Så enkel middag

Måste tipsa er om en så enkel middag som vi åt ikväll! Stekte bara sojafärs från Anamma i olja med två paket tacokrydda och lite vatten och blandade i ett paket bönor i slutet. På sidan av kokade jag pasta (glutenfri) med buljong och sedan blandade jag bara ihop allt med créme fraîche och havregrädde + lite salt och peppar. Åt sedan detta med tacosås, riven parmesan och ”tacosgrönsaker” som jag gjorde i en sallad med rödvinsvinäger, olivolja, örtsalt och citronpeppar. Så gott och går så snabbt! Barnen gillade det med =)

Kommentarer

 1. M

  Hej! Jag undrar om du tillsammans med Jason kan ge mig tips på 5 roliga nintendo-spel som passar en 6 åring. Sonen ska få i julklapp men det finns ju så många spel att välja på.

  1. Julia

   Har en 5 åring här hemma som älskar mario odessy! Mario kart är oxå en given favorit som även är kul för oss vuxna 😉 tips tips om ni har switch hemma

 2. Kajsa

  Gabriella! Kan du inte snälla lägga upp ditt träningsschema för en vecka?
  På ett ungefär vad du brukar göra. Hur många gånger i veckan du tränar varje muskelgrupp, hur många övningar du hör och repetitioner. Förstår att det kan vara lite olika vad du känner för och så, men på ett ungefär.
  Kan inte minnas att du skrivit det innan 😊

  1. Elin

   Jaa det är jag också nyfiken på! 😍🌟 Mer träning i bloggen! Tips, bilder och klipp! Du har inspirerat mig till att börja träna och nu kör jag 5-6 dagar i veckan sen Mars! Min rumpa är fire 😍🤭🔥 Kram E

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss