Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Vi mår jättebra och njuter av dom sista dagarna. När vi kommer hem så är det fullt ös med jobb och barn i en vecka för oss båda innan vi packar om och reser vidare mot Frankrike. Sedan blir det lugnt på hemmaplan ett par veckor framåt innan vi åker iväg igen. Längtar faktiskt hem lite till vardagen men det är mest när det kommer till mat och träningsrutiner. Saknar också ihjäl mig efter barnen! Handlade lite småsaker till dom på Primark idag och då blev saknaden ännu lite större.

Idag var vi på ett köpcenter som är öppet så det känns ändå som att man går runt utomhus! Så annorlunda och kul att se! Och så köpte jag som sagt lite smått till barnen + en ny, stor väska som vi kan ha som handbagage nu på vägen hem. Den är röd och från Adidas! Ska visa sen. Aldrig sett en sådan tidigare i butik eller på nätet så det känns roligt med något annorlunda. En av våra resväskor gick sönder på vägen hit så det behövdes något nytt att frakta hem allt i, hehe.

Dagens frullis! Det är Alpros mango”yoghurt” med frukt och lite apelsinjuice bara. Så god! All frukt är så mycket godare här! Kommer att sakna det.

Denna är också sååå god! Vi åt den till mellis med banan idag med. Men denna äter jag ju som ni vet hemma också.

Besökte en rosa saltsjö idag med. Imorgon ska vi tillbaka och fota lite där! Var superfint!

Fick också komma in på ett ställe där det är fuuuuullt med citron och apelsinträd. Var helt magiskt att se! Tycker det är så overkligt fint och så annorlunda från allt som vi har där hemma. Är så förälskad i Spanien och nästa gång vi åker hit ska vi ta med oss barnen. Sedan är jag sugen på att hyra bil igen och bila till Málaga och Marbella också. Och min kille vill ännu längre ner i Spanien med! Så till våren och sommaren så lär vi hänga här en hel del.

Och dagens middag! Fick sådana flashbacks till när jag bodde i Göteborg. Man fick plocka grönsaker, fisk osv själv och så wokar dom som jobbar på restaurangen ihop det åt en. Så fräscht och gott! Minns att det var bland det godaste jag visste när vi bodde i Göteborg innan Jason kom.

Hoppas att ni har en fin kväll och en trevlig helg! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Maja

    Skönt att ni mår bra. Måste bara säga att jag blir otroligt provocerd av hur mycket ni flyger. Själv slutade jag flyga för flera år sen för klimatet och mina barns skull. Men det känns ju helt lönlöst när man ser andra resa på det här sättet.

  2. Sanna

    Vilken restaurang i Göteborg kunde man göra det ? Bor själv i Göteborg men måste ha missat det här stället vad heter det?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish