Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Barcelona

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej på er fina!

Hur mår ni? Jag mår jättebra och vi landade i Barcelona för ett tag sedan. Har varit en så lång resdag idag så det var skönt att få landa lite på hotellet. Vi ska snart gå ut och äta middag här hade vi tänkt. Vi blir kvar i Barcelona i två dagar och sedan bilar vi söderut.

Älskar, älskar, älskar honom!! Min man <3 Eller ja, snart är han nog min man på riktigt iallafall, haha.

Klicka HÄR för att komma till toppen. HÄR hittar ni skorna, tightsen är från About you men finns i grå färg HÄR. 

Kommentarer

  1. Elin

    Så snygga tights!! Vad var du för storlek? 🤭 Måste köpa! Ha det bäst nu! Vill också komma iväg med min man snart 😍☀️ kram E

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss