Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Today

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår bra men är sjukt trött efter dagen. Har hunnit träna, storhandla och gjort ett besök hos kvinnokliniken här i Umeå.

Min kille följde med mig också så det var skönt! Tycker det är så obehagligt när dom undersöker en.
Dagens lunch!
Och dagens handling! Så skönt att ha fullt i kyl, frys och skafferier. Jag och Jolie rensade för övrigt ut alla skafferiskåp nu i helgen. Var så mycket som var gammalt och det är skönt att dammsuga ur och göra rent. Tänkte för övrigt köra lite matdagar nu i veckan som jag gjorde förut i perioder. Vet att ni tycker att det är kul med mat så kan visa mer recept och vad vi äter.
Och dagens middag blev chili con carne!
Och nu när vi ändå är igång och pratar mat så kan jag passa på att visa denna! Hittade den på Ica idag och dessa är ju perfekta att slänga ner i smoothies för att få dom mer krämiga.
Måste förresten visa er duschväggen som är på plats nu! Vi vill byta allt annat till svart med! Dusch, avloppsgrej + byta kommod och blandare. Men det får bli ett projekt längre fram! Skulle vilja ha en svart, vägghängd toastol med! Någon som vet var man kan hitta det?

Önskar er en fin kväll! Vi hörs mer imorgon! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Sofie

    Håller på att renovera vårt badrum och tittar på en sån duschvägg. Funderar dock om ni upplever att det stänker massor i övriga badrummet när man enbart täcker hälften av väggen?

  2. T

    Skulle va kul om du vill inget måste. Om du skulle kunna skriva ett inlägg om hur du och din nuvarande kille träffades är så nyfiken🥰

  3. Ekot

    Jättesnyggt badrum, du har hållbara material som kan hålla länge, är det inte slöseri med resurser att byta bara för kulören? Hur tänker du om det, framtida miljö, klimat, avfallsmängder mm?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss