Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina!

Hur mår ni? Jag mår bra och idag har vi båda barnen hemma. Har bara myst på i huset och ätit varma mackor till sen frukost/lunch.

Har hunnit städa ur min sminkväska också. Barnen hade lekt med ett av mina solpuder så att det hade gått i tusen bitar och runnit ut över allt annat. Så allt var helt kladdigt, haha.

Ska lägga undan massor nu när jag ändå har gjort rent det då jag använder långt ifrån allt till vardags.

Och vår duschvägg har äntligen levererats! Hoppas att vi kan få upp den innan vi åker nu i helgen. Den är så enkel och fin!

Startade för övrigt dagen med att göra gellack på tånaglarna! Ska visa er sen. Körde en liknande vit färg som jag gjorde på naglarna igår.

Och unnade mig en chai latte på havremjölk efteråt. Minns att jag drack dessa vaaaarje dag efter jobbet när jag bodde i Göteborg.

Vi hörs senare idag. Kram/G

Kommentarer

  1. Hanna

    Åh när kommer städtipsen? Jag är så städsugen idag! 😅 Älskar dina städtips, senast du tipsade mig om något helt nytt var sköljmedel utblandat med vatten i en sprayflaska. Blev helt besatt efter det 😍🙏🏻 tack så mycket för allt du delar med dig av 🙏🏻

    1. Stina

      Dock är det riktigt dåligt för din egen hälsa och din innemiljö då sköljmedel innehåller farliga ämnen och är inte det bästa att andas in ☹️Synd för kan tänka mig att det luktar riktigt gott 😇

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish