Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Har precis lämnat av barnen och ska göra mig i ordning och filma/fota lite sen. Har två sotare i huset också just nu, haha. Hade helt missat att dom skulle komma hit så blev jättechockad när dom knackade på dörren. Måste dammsuga, tvätta och fixa lite andra småsaker idag med i vanlig ordning.

Igår åt vi middag hos fina vänner och Jolie köpte med sig en blomma! Hon valde både blomma och kruka helt själv =)

Och så fick jag avsluta kvällen på bästa sätt i soffan med den bästa jag vet.

Måste förresten visa er denna! Det är en monstera som vi fick av Tove och hennes sambo för ett tag sedan. Nu har den fått rötter och börjar få nya skott! Älskar verkligen när man sätter gröna växter i vatten – blir så jäkla fint när man ser rötterna igenom. Längtar tills den får mer.

Önskar er en fin dag så hörs vi lite senare! Stor kram/G

Kommentarer

  1. L

    Vet att du skrivit några gånger att du har/haft komplex för din hy, och jag har samma. Men hur faaan ska man göra när man träffar någon ny? Hur gjorde du i början när du träffade din kille? Tycker det är såå jobbigt att tvätta av sig sminket och sen vakna upp dagen efter osminkad med den man dejtar, när man har fullt med finnar liksom 😩 Blir helt osäker och vill knappt titta personen i ögonen för jag är rädd att det enda han ska tänka på är min hy..

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag har inte så mycket finnar utan får typ någon finne här och där <3 men i början när vi träffades hade jag en jättebra period med min hy och inga problem alls så då var det inga konstigheter. Sedan när det blivit lite värre nu igen så påminner han mig bara om hur mycket han älskar mig hela tiden och att jag är jättefin utan smink osv. Men tycker att det är jobbigt ändå fast det inte är speciellt mycket. Man blir ju verkligen osäker och jag förstår till fullo din känsla! Mitt bästa tips är nog att prata med den man dejtar. Lätt för mig att säga då jag som sagt inte hade problem med min hud just i början då vi träffades men jag sa rätt tidigt att det är mitt största komplex då den spökar rätt mycket och han gjorde det tydligt att det inte påverkar något. Stor kram <3 du är inte ensam!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish