Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag och Stockholm

Hej fina ni och god morgon!

Måndag idag och det är dags att bege sig mot Stockholm med min bästa vän. Har haft en så lugn och härlig helg som avslutades med barnen på Leos lekland. Barnen var SÅ bråkiga hela dagen igår men mot eftermiddagen när vi åkte dit så släppte allt och dom blev ”sig själva” igen dom sista timmarna. Så jag njöt verkligen av att bara få se dom leka loss och sedan krypa nära, nära och prata, lyssna på saga och kramas innan som somnade. Har ni andra mammor också sådana dagar med barnen? Dagar när dom bara är så extremt bråkiga egentligen helt utan anledning? Jag tycker själv att jag har världens snällaste barn och är alltid så stolt över hur Jason tar hand om sin syster, hur omtänksam och snäll han är osv. Och samma med Jolie! Men igår var dom verkligen så osams, sura och tjuriga. Skönt att det gick över till slut.

Min kille åkte iväg för att fiska i ett par dagar igår kväll så jag beställde foodora och låg i soffan och såg Lyxfällan, haha. Så mysig egentid men saknar verkligen ihjäl honom redan.

Har haft bästishäng!

Ätit massor med gröt och smoothie i soffan framför serie =)

Tänt varenda ljus i huset och funderat på fler som jag ska köpa + var jag ska ställa dom ;p Är verkligen galen i ljus på hösten och vintern. Är det mysigaste som finns!

Tänk att han är min!? Är så overkligt och är så tacksam. Nyper mig seriöst i armen varje dag.

Ätit i bilen i vanlig ordning!

Och inhandlat två av mina ”måste-ha-krämer”. Den till vänster doftar så gott och den till höger är så extremt återfuktande. Har den till händer, fötter, armbågar osv. Man blir så len! Bästa att smörja in fötterna med den när man har nyskrubbat dom och sedan ta på sig strumpor. Ikväll när jag och Tove är framme på hotellet så ska vi ha en riktig spakväll och bara fixa oss från topp till tå, äta gotta, snacka skit och njuta av att vara barnfria i ett par dagar och ha bästistid.

Känner mig så hösttrött just nu! Längtar efter löshår och en liten glowup. Får alltid en dipp på hösten där jag känner mig sjukt trött och sliten. Har varit så trött hela veckan. Men gissar på att jag inte är den enda som känner så såhär i mitten av september och början på hösten.

Mina älsklingar! Så stolta när dom fick krama Leo. Vi missade honom precis när vi kom så när han kom tillbaka mot kvällen så blev som såååå glada.

Och måste hylla denna! Aldrig har det varit så lätt att tvätta sina piercingar. Jag tog ju som ni vet hål i naveln för ett tag sedan och denna är så smidig att rengöra med. Köpte den av han som piercade mig! Man sprayar bara och sedan är det klart. Det har läkt så fint hittills förresten! Är så himla nöjd. Ni ska få bilder, lovar.

Ha en underbar dag så hörs vi när jag är framme i huvudstaden. Puss och kram/G

Kommentarer

 1. Amie

  Hej!
  Jag undrar vart du hittat bra sport toppar och i vilken storlek du köper?
  Jag är väldigt smal och har rätt stora bröst, precis som dig! Blir tokig, kan inte hitta några som passar över brösten men inte är förstora runt kroppen och tvärt om, passar runt men är för små över brösten.

  Du är så fin! Är så glad att du verkar må bättre igen, stor kram!

 2. Jennie

  Jag har en dotter på 5 år och en son på 7 månader och HERREGUD ibland ger dem mig gråa hår på riktigt!
  Hon blir såklart svartsjukt eller tycker att han är i vägen/låter för mycket så hon kan ha dagar när hon är heeelt rabiat 😅 Och han har börjat förstå att man kan slåss på sin syster, det är såklart jätteroligt när hon skriker… Samt dra i håret! Så ska en själv stå mitt i och försöka vara pedagogisk, lyssna, känna in och visa vad som är rätt på ett bra sätt men IBLAND bara ryker det ur öronen på en 😂😂 Så du är inte ensam med kaosiga dagar om det är till någon tröst 😘

 3. Lollo

  Haha jag älskar lyxfällan🙈. Tycker Magda är bäst. Tycker om Magnus med men bäst om Magda. Har sett lyxfällan sedan start med Charlie och Mattias. Men tyckte bäst om Patrik och Magnus.

  Jo mina barn bråkar mycket och ändå är de inte så små längre. Det är mest de två yngre som retar gallfeber på varandra. Äldste kommer in på ett hörn ibland. Det är nog ganska vanligt men man blir så irriterad.

  Ha en skön vistelse i Stockholm

  Kram från Malmö.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler