Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej fina och god morgon <3

Fredag idag och efter att barnen har varit på skola och förskola så ska dom till sin pappa. Jag ska däremot låna hem dom för en heldag med vänner imorgon och det ska bli så mysigt. Nu när vardagen rullar igen så hinner vi ju bara ses en stund på morgonen och ett par timmar på kvällen! Så lördagen blir maxad kvalitetstid för oss.

Min stora, fina, kloka tjej! Så stolt över henne varje dag.

Och min bästa, lilla kille. Tänk att han går i skolan nu!? Helt galet. Han är inne i en period just nu där han pratar väldigt mycket om tjuvar (!!?) och frågar ofta hur dom ser ut, varför dom ”jobbar” som tjuvar, varför polisen tar tjuvar osv. Försöker förklara att tjuvar är helt vanliga människor och kan se ut precis som vem som helst men då blir nästa fråga ändå ”hur ser tjuvens ögon ut då mamma?”, haha.. Han har så mycket funderingar och har så mycket att prata om hela tiden. Men imponerad av hur mycket som finns i hans lilla huvud. Kan knappt ta in att mina barn har blivit så himla stora helt plötsligt. Har inte alls hängt med.

Somna tryggt i mammas famn.

Önskar er en fin dag så hörs vi lite senare. Stor kram!/G

Kommentarer

  1. Emma Sandberg Ragnarsson

    Så roligt att läsa detta om din son. Min son hade en likadan period, när det ringde på dörren hemma sprang han fram och frågade ”är du tjuv eller vanlig?” innan han öppnade dörren 🤣🤣 Som om det skulle stå i pannan på personer typ 😂

  2. Sofie

    När jag var liten trodde jag att ”tjyvar” var som spöken, monster och troll och bara fanns på låtsas. En gång när jag och min mamma var på en mataffär och handlade kom det en kille med halsduken uppdragen över mun och näsa och snattade massor med varor och sprang ut. Jag fick så stora ögon och frågade ”mamma, var det en tjyv?? Finns de på riktigt?!?!” Haha jag och mamma skrattar ofta åt det! 🤣

  3. Tessie - trebarnsmamma ♡

    Åh, så mycket tankar och funderingar såklart ♡
    Min äldsta (4 år, fyller 5 år i november) är väldigt inne på häxor och Sommarskuggan just nu. Det är både spännande och läskigt, och det både pratas och dröms om det. Olika perioder det där.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish